Kontor, Textilgatan 31, Hammarby Sjöstad, Stockholm

Lokalguidens estimerade områdeshyra 88 746 - 228 871 kr/mån
Atrium Ljungberg AB Friskvård (418 m) Kommunikation (418 m) Shopping (8 m) Restaurang (69 m)

Fantastisk kontorslokal för företaget som söker fräscha ytor av hög standard med närhet till allt.

Fakta om lokalen
Lokaltyp Kontor
Total yta 1 121 m²
Adress Textilgatan 31
Område Hammarby Sjöstad
Objektsnr 41869617
Lokalguidens estimerade områdeshyra
88 746 - 228 871 kr/mån
950 - 2 450 kr/m²/år
Få prisuppgift & information
Beskrivning

Fantastisk kontorslokal för företaget som söker fräscha ytor av hög standard med närhet till allt. Här erbjuds ljusa lokaler med stora fönsterpartier som ger en modern och högklassig känsla till hela lokalen. De två, rymliga terrasserna ger möjligheten till kundevents utomhus eller en luncher i solen för de anställda under sommarhalvåret. Här sitter ni i hjärtat av Hammarby Sjöstad med närhet till restauranger, service och utmärkta kommunikationer.

Omgivning

Hammarby Sjöstad är ett av Stockholms nyare områden och har blivit en internationellt erkänd och prisbelönad stadsdel med gott om service, restauranger, träningsanläggningar och annat som kan tänkas behövas i vardagen. Här finns stadens puls bara några minuter bort och samtidigt trevliga promenadstråk längs vattnet och närhet till naturen. Här har miljötänk funnits med från start, vilket märks tydligt i hela området. I området finns även Hammarbybacken - Stockholm mest centrala skidanläggning.

Kommunikationer

Kommunikationerna i området är utmärkta. På Textilgatan går buss 74 till Skanstull och Mariatorget. Närhet till Mårtensdals tvärbanestation, som på fyra minuter tar dig till knutpunkten Gullmarsplan. Här finns även möjligheten att ta en färja från Lumabryggan, via Södermalm och Nybroplan.

Planlösning

Öppen planlösning med konferensrum och kök.

Parkering

Garageplatser finns att hyra med uppgång i fastigheten.

Service

Hammarby Sjöstad har ett rikt serviceutbud med mycket restauranger, shopping och träningsmöjligheter. Här finns populära Restaurang Göteborg, där du med fördel avnjuter lunchen på trädäcket i solen. Eller varför inte en god burgare hos Texas Longhorn eller smårätter hos Sthlm Tapas? I området finns god närservice, såsom Systembolaget, apoteket För den aktiva finns bra träningsmöjligheter ute i naturen eller på SATS, Friskis & Svettis m. fl. På några minuter med tvärbanan har du också tillgång till köpkvarteret Sickla, som blivit framröstat som Stockholms bästa handelsplats.

Textilgatan 31, Hammarby Sjöstad

Fantastisk kontorslokal för företaget som söker fräscha ytor...

Visad

Textilgatan 31, Hammarby Sjöstad

Fantastisk kontorslokal för företaget som söker fräscha ytor...

Visad

Textilgatan, Hammarby

Helt nytt kontorskomplex under uppförande. Fastigheten har t...

Visad

Textilgatan, Hammarby Sjöstad

Fastigheten byggs vid tecknande av avtal då det är en byggrä...

Visad