Kontor, Terminalvägen 14, Solna, Solna

JLL Restaurang (141 m) Kommunikation (172 m) Grönområde (625 m) Parkering (765 m) Shopping (791 m) Friskvård (824 m)

Moderna kontor med industriell känsla, högt i tak och fantastik terrass eller varför inte lager/logistik med utmärkt läge nära Stockholms innerstad.

Fakta om lokalen
Lokaltyper Kontor/Produktionslokal/Kontor/Lagerlokal/Logistiklokal
Total yta 3 000 - 20 000 m²
Adress Terminalvägen 14
Område Solna
Byggår 1983
Våning 5
Objektsnr 41880376
Få prisuppgift & information

Genom att slutföra intresseanmälan godkänner jag Lokalguidens behandling av personuppgifter.

Beskrivning

Här skapas moderna kontor med industriell känsla och högt i tak. Härlig terrass som sträcker sig längs med hela plan 4 för en tredje arbetsplats eller bara för umgänge. Utmärkt för företag som söker ett centralt och lättillgängligt läge med goda kommunikationer men även för de som vill kombinera kontor med logistik, lager och lättindustri. Bra parkerings- och garage möjligheter samt buss direkt utanför entré. Västra skogen är närmaste tunnelbana. Restaurang i huset. Yteffektiva lokaler med stora spännvidder för lager/logistik företag med behov av ur- och avlossningszon. Takhöjd ca 6,5 m i huvudbyggnad på plan 3. Spårhallen lämpas sig för spårbunden verksamhet men kan även anpassas till lager/logistik del. Takhöjd mellan ca 7-10 m.

Omgivning

Till Tomteoda tar du dig lätt med T-bana till Västa Skogen eller med buss. Om du kommer med bil finns det gott om parkeringsplatser, både inne och ute. Området omges av fina promenad- och cykelvägar som bl.a leder till Pampas Marina eller Restaurang Asplund där den välrenommerade kocken Fredric Eriksson välkomnar sina gäster.

Kommunikationer

Tomteboda har bra kommunikationer med både buss och tunnelbana. Närmaste station är Västra skogen. Till T-Centralen tar det ca 6 minuter. Även flera busslinjer trafikerar området.

Service

Restaurang finns i huset. Cafe och ytterligare restauranger finns i området. Möjlighet till träningsytor finns i fastigheten. Närhet till Solna Centrum och Mall of Scandinavia.

Terminalvägen 4, Solna

Stockholms bästa logistikläge med en direkt närhet! Essingel...

Visad

Arvid Tydéns allé, Solna

Kompositören - Med takterrass i en grön oas Kompositören ...

Visad

Diktarvägen, Solna

En helt nybyggd lokal med stora trevliga skyltfönster passan...

Visad

Diktarvägen, Solna

Restaurang lokal om 131 kvm i ett nybyggt bostadsområde i So...

Visad