Lagerlokal, Terminalgatan 3, Falköping

  • 3 - 18 m²
  • 70 rum
  • omgående

Förråd / lager yta. Vi har större antal förråd i storlekarna 2,8 - 18 m2. Alla förråden i lokalen är uppvärmda, larmade, video övervakade och mycket fräscha. Alla förråden har rullportar och är byggdai plåt för hög säkerhet. Anläggningen är inhägnad och nås mellan 6.00 och 22.00 alla dagar året om av de som hyr förråd. Kärror och palldragare finns att låna i anläggningen . Vi har också några 40 fots containers för kallförvaring utomhus. Möjlighet för uppställning av släp, båtar husvagnar finns...


Lokaltyp Lagerlokal
Total yta 3 - 18 m²
Adress Terminalgatan 3
Hiss Nej
Tillgänglighet Lastbil, Långtradare
Antal rum 70
Takhöjd 2,75
Tillträde omgående
Ingår i hyra värme
Objektsnummer 41870486

Beskrivning

Förråd / lager yta. Vi har större antal förråd i storlekarna 2,8 - 18 m2. Alla förråden i lokalen är uppvärmda, larmade, video övervakade och mycket fräscha. Alla förråden har rullportar och är byggda i plåt för hög säkerhet.
Anläggningen är inhägnad och nås mellan 6.00 och 22.00 alla dagar året om av de som hyr förråd. Kärror och palldragare finns att låna i anläggningen .
Vi har också några 40 fots containers för kallförvaring utomhus. Möjlighet för uppställning av släp, båtar husvagnar finns på inhägnat område.

Parkering

ja

Närliggande företag

Ketonic AB, Chrisma svets och smide

Uppvärmning

Luftburen värme


Karta

Bilder på lokalen