Butikslokal, Tellusgatan 1, Kungsängen, Jönköping

  • 136 m²
  • 5 667 - 12 467 kr/mån

Nyproducerad lokal på Tellusgatan 1 i området Kungsängen i Jönköping. Passar perfekt för kontor, apotek eller liknande.


Lokaltyp Butikslokal
Total yta 136 m²
Adress Tellusgatan 1
Område Kungsängen
Kommun Jönköpings kommun
Objektsnummer 41913329
Områdeshyra 5 667 - 12 467 kr/mån
500 - 1 100 kr/m²/år

Stanna hemma om du kan. Boka videovisning när du gör en intresseanmälan.

Lämna ett önskemål om att få se lokalen genom videovisning i meddelandet. Glöm inte att ge ett förslag på tid och datum.


Omgivning

På Kungsängen i Jönköping är ett nytt bostadsområde under utveckling. Här är tanken att skapa ett nytt bostadsområde med familjen i fokus. Jönköpings kommun vill skapa ett trivsamt område med en känsla av city men med en närhet till naturen. Ny förskola, vårdcentral och kommersiell service ska också finnas här.

Kommunikationer

Kungsängen har ett mycket bra läge med dess närhet till Jönköping citykärna samt påfart till E4:an Det finns nu tillfälle för verksamheter att etablera sig i denna framväxande stadsdel. Det finns bra kommunikationer med busslinje 2 som trafikerar Kungsängsvägen och inom ca 5 min nås på-och avfart till E4:an samt järnvägsstationen i Huskvarna.

Planlösning

Flexibilitet är ledordet för lokalen. Planlösningen kommer att utformas i samråd med hyresgästen för att på så sätt kunna skapa den mest optimala planlösningen. Lokalen lämpar sig väl för kontor eller apotek med tanke på att det ska öppnas en vårdcentral i samma hus.

Service

Ny förskola, vårdcentral och kommersiell service kommer att växa fram.

Övrigt

Tillträde efter överenskommelse.Bilder på lokalen