Kontor, Teknikvägen 3B, Vallentuna Mörby, Vallentuna

  • 280 - 1 400 m²
  • 15 rum
  • eller enl ö k

Nyrenoverat Lager, Butik och Kontor i Vallentuna.


Lokaltyper Kontor / Produktionslokal / Lagerlokal / Logistiklokal / Övrig lokal
Total yta 280 - 1 400 m²
Adress Teknikvägen 3B
Område Vallentuna Mörby
Byggår 1976
Renoveringsår 2018
Tillgänglighet Flertalet industriportar och persondörrar. Markplan. Både gård
Antal rum 15
Tillträde eller enl ö k
Objektsnummer 41920622

Beskrivning

Nyrenoverad mycket fräsch och ljus industrilokal nära Vallentuna centrum. 1 400 kvm fördelade på lager, kontor och produktionsytor. Flera industriportar, öppna pelarfria ytor, takhöjd upp till 6,5 meter, personalutrymmen, kontor och möjlighet till kundmottagning. Delvis inhägnad tomt och parkeringsplatser finns utanför. Bra logistikläge med god anslutning till större trafikleder samt promenadavstånd till allmänna kommunikationer. Tillträde omgående eller enl ö k.

Omgivning

Mindre industriområde i närhet till centrum och bostadsområde. Gröna ytor i lokalens omedelbara närhet. Vallentuna kommun är en mycket expansiv kommun med stark tillväxt. Den har mycket natur och lantbruksytor, samt många mindre och medelstora företagare. Läget är strategist bra i Stockholms Norrort med närhet till Norrtälje, Arlanda och Uppsala.

Kommunikationer

Lokalen ligger i ett av Stockholm-norrorts kommunikationsnav. Ett par minuters gångavstånd till Roslagsbanan och buss till Upplands Väsby, Arninge, Humlegården, Danderyds sjukhus, Kista, samt lokalt inom Vallentuna kommun. Närhet till både E4 och E18.

Planlösning

Den ena delen av lokalen inhyser en pelarfri produktionshall med 6,5 m takhöjd till nock och ca 5,3 m till takbalk. Längs ena väggen finns ett entresolplan om ca 80 kvm. Personalingång och två industriportar med måtten B 3,7 m x H 3,1 m. Bakom denna hall finns ett pelarfritt varmlager där takhöjden är ca 5,6 m till nock och 4,5 m till takbalk. Industriport för lastintag med måtten B 3,7 m x H 4,2 m. Personalentré på baksidan leder till parkeringsplatserna. Tilläggsisolerat, nya ytskikt på golv och vägg samt helt ny LED-belysning. Den andra delen av lokalen är i två plan där nedre plan med fördel nyttjas som showroom, låglager, butik eller för produktion. Här finns lastport för varuintag med mått B 4,4 m x H 2,1 m. WC och HWC med klinker och rörelsestyrd LED-belysning. Nya fönster med säkerhetsglas. På övre plan finns kontor och personalutrymmen med slipade trägolv, vita väggar och helkaklad WC samt WC/dusch. Kontoren är ljusa, luftiga och stora rum som kan delas av om så önskas. Personalköket är nyrenoverat med dubbla uppsättningar av diskmaskiner samt micro och kyl/frys. Rymlig matplats med fönster både i yttervägg och med utsikt över produktionshallen. Duschrum med bastu, WC och omklädningsrum. Förberett för tvättmaskin. Fastigheten har fått ny fasad på de sidor som är mot omgivande vägar, samt tilläggsisolering, nya fönster och nydragen el.

Parkering

Parkeringsplatser på gården, delvis inhägnad gård.

Service

Endast ett par minuterspromenad till Vallentuna centrum med affärer, bank, kommunhuset, apotek, café och restauranger, bussar och Roslagsbanan.

Skyltläge

Ja

Närliggande företag

Vallentuna centrum, pizzeria, fönsterrenovering, bilverkstad m fl.

Uppvärmning

Luftvärmepump (eget abonnemang)

Övrigt

Lämplig för logistikföretag, lättare industri, bilsalong eller liknande. Välkommen att boka tid för visning.


Karta

Bilder på lokalen