Kontorshotell, Teknikringen 8D, LINKÖPING SCIENCE PARK, Linköping

  • 150 m²

Hyr rum på kontorshotell


Lokaltyp Kontorshotell
Total yta 150 m²
Adress Teknikringen 8D
Område LINKÖPING SCIENCE PARK
Kommun Linköpings kommun
Objektsnummer 41892398

Stanna hemma om du kan. Boka videovisning när du gör en intresseanmälan.

Lämna ett önskemål om att få se lokalen genom videovisning i meddelandet. Glöm inte att ge ett förslag på tid och datum.


Beskrivning

Välkommen till detta populära kontorshotell i Linköping. Här finns just nu lediga rum att hyra. Hyresgästerna har tillgång till gemensamma ytor såsom konferens-/och lunch/fika rum. I hyran ingår gratis kaffe, te samt postbox. Trådlöst gästnät wifi i hela kontorshotellet. Access 24 timmar om dygnet. Här finns goda möjligheter att knyta nya kontakter och bygga affärsrelationer. Lediga rum på detta kontorshotell: - Rum 10 kvm - Rum 15 kvm - Rum 115 kvm - Rum 150 kvm Kontakta oss för mer information.

Omgivning

Linköping Science Park startades redan 1984 och är därmed en av de första teknikparkerna i Sverige. Parken ligger med Universitetet som närmaste granne och erbjuder en stimulerande och utvecklande miljö för innovativa företag. För mer information besök hemsidan https://mjardevi.se/ . Linköping Science Park är ett expansivt område där fler och fler väljer att driva sin verksamhet.

Kommunikationer

Det tar 10 min med buss till Centrum och Resecentrum. Snabbussar till de flesta tätorter i länet. Snabb access till E4 med bil och bra cykelvägar.

Service

Det finns en mycket bra och omtyckt lunchrestaurang i fastigheten. I området finns det ytterligare 5 restauranger, konferensanläggning och motionsanläggning. Linköpings golfbana når du på 5 min.Bilder på lokalen