Kontor, Teatergatan 19, Göteborg

  • 32 m²
  • 1 rum

Hyr ett ljust kontor med utsikt mot vår privata terrass - kontor på guldläge. Välkommen till kontorshotellet World Trade Center Göteborg!


Lokaltyper Kontor / Kontorshotell
Total yta 32 m²
Adress Teatergatan 19
Område Göteborg
Kommun Göteborgs kommun
Hiss Ja
Antal rum 1
Ingår i hyra Bland annat: mötesrum och privata terrasser
Objektsnummer 41916694

Beskrivning

Välkommen till vår pärla på Teatergatan 19. Här hyr du kontor på en av Göteborgs trendigaste gator, med spännande boutiquer och restauranger precis utanför porten. Anläggningen erbjuder två privata terrasser med solläge, där kaffet och lunchen smakar extra bra. Utmana dina kontorsgrannar i pingis eller ta en paus i hängmattan – terrasserna står alltid öppna för dig som hyresgäst.

Detta kontor med utsikt mot en av våra härliga terrasser passar perfekt för er som är 5-8 personer och önskar ett kontor på en central adress omgivna av andra spännande företag. Kontoret är uppdelat i två olika rum- ett större och ett lite mindre med en dörr emellan. Som hyresgäst hos oss ingår bland annat 28 timmar i månaden att nyttja i våra designade mötesrum, med ett värde på 11060 kr. I hyran ingår även fritt wifi, städning och inbjudan till våra trevliga events och nätverksträffar.

Vi tar inga medlemsavgifter vilket gör det flexibelt att själva välja hur många ni önskar vara på plats på ert kontor.

Vi ser fram emot att få visa dig vår pärla på Teatergatan 19. Varmt välkommen att boka in en visning hos oss!

Omgivning

Teatergatan blomstrar med trevliga restauranger, vinbarer och boutiquer.

Kommunikationer

Bra förbindelser med Valand som närmsta hållplats.

Parkering

Nej

Övrigt

I hyran ingår bland annat timmar att nyttja i våra unikt designade mötesrum, fritt wifi och städning. Du har tillgång till ditt kontor och vår anläggning dygnet runt och blir inbjuden till våra trevliga events och nätverksträffar. Utöver detta tar du del av våra medlemsförmåner hos våra samarbetspartners och när solen tittar fram kan du passa på att ta en paus i hängmattan på en av våra härliga terrasser.

Önskar du en annan kontorslösning? Kontakta oss så hjälper vi dig att hitta ett kontor som passar ditt företag.


Karta
Visa på kartan:


Bilder på lokalen