Kontor, Teatergatan 19, Göteborg, Göteborg

  • 8 m²
  • 1 rum

Hyr ett ljust kontor med utsikt mot vår privata terrass - kontor på guldläge. Välkommen till kontorshotellet World Trade Center Göteborg!


Lokaltyper Kontor / Kontorshotell
Total yta 8 m²
Adress Teatergatan 19
Område Göteborg
Kommun Göteborgs kommun
Hiss Ja
Antal rum 1
Ingår i hyra Bland annat: mötesrum och privata terrasser
Objektsnummer 41916694

Beskrivning

Välkommen till vår pärla på Teatergatan 19. Här hyr du kontor på en av Göteborgs trendigaste gator, med spännande boutiquer och restauranger precis utanför porten. Anläggningen erbjuder två privata terrasser med solläge, där kaffet och lunchen smakar extra bra. Utmana dina kontorsgrannar i pingis eller ta en paus i hängmattan – terrasserna står alltid öppna för dig som hyresgäst.

Just nu erbjuder vi ett trevligt kontor för 1-2 personer med fönster mot en av våra terrasser. Som hyresgäst hos oss ingår bland annat timmar att nyttja i våra designade mötesrum. I hyran ingår även fritt wifi, städning och inbjudan till våra trevliga events och nätverksträffar.

Vi ser fram emot att få visa dig vår pärla på Teatergatan 19. Varmt välkommen att boka in en visning hos oss!

Omgivning

Teatergatan blomstrar med trevliga restauranger, vinbarer och boutiquer.

Kommunikationer

Bra förbindelser med Valand som närmsta hållplats.

Parkering

Nej

Övrigt

I hyran ingår bland annat timmar att nyttja i våra designade mötesrum, fritt wifi och städning. Du har tillgång till ditt kontor och vår anläggning dygnet runt och blir inbjuden till våra trevliga events och nätverksträffar. När solen tittar fram kan du passa på att ta en paus i hängmattan på en av våra härliga terrasser.

Önskar du en annan kontorslösning? Kontakta oss så hjälper vi dig att hitta ett kontor som passar ditt företag.


Karta
Visa på kartan:


Bilder på lokalen