Kontor, Tavelbäcksvägen 2, ODENSALA, Östersund

  • 1 100 m²
  • Enligt överenskommelse

Kontorslokal där medarbetaren trivs!


Lokaltyp Kontor
Total yta 1 100 m²
Adress Tavelbäcksvägen 2
Område ODENSALA
Kommun Östersunds kommun
Renoveringsår 2016
Tillträde Enligt överenskommelse
Objektsnummer 41914574

Beskrivning

Moderna kontorslokaler med egen entré i markplan med möjlighet till uteplats på skyddad innergård. Lokalerna är renoverade med hög kvalitet i val av ytskikt.

Omgivning

Mycket naturskönt beläget med strövområde lättillgängligt längs Storsjöns strand strax nedanför fastigheten. På Storsjöbadet finns STC gym och möjligheter till simträning.

Kommunikationer

Många av stadsbussarna anlöper hållplatsen intill fastigheten. Samtliga länsbussar gåendes söderut från Östersund alternativt in utifrån anlöper samma hållplats.

Planlösning

Nyligt renoverade moderna kontorslokaler med såväl arbetsplatser i landskapsmiljö som enskilda rum och större rum för 3-6 medarbetare. Flera olika storlekar på konferensrum och mindre grupprum/telefonrum. Arkivytor och förrådsytor finnes. Dam- och herromklädningsrum med bastu. Lokalen är belägen i markplan med två separata entréer endast för denna lokal. Pentry med matplats för ca 35 personer med möjlighet till skyddad uteplats på innergård.

Parkering

Mycket goda, finns gott om parkeringsplatser på fastigheten såväl med som utan motorvärmare. Även laddplatser för elbilar finnes. Cykelparkeringar under tak på flera ställen kring byggnaden.

Service

Statoil, ICA Odenhallen, bankomat, lunchrestauranger längs Rådhusgatan, på OSD Scandic Syd och Travet - allt inom gångavstånd.

Skyltläge

Mycket gott längs Rådhusgatan - huvudled genom Östersunds centrum.

Närliggande företag

Scandic Syd, Östersundstravet, Storsjöbadet, OSD, Statoil, Tavelbäcksskolan


Karta
Visa på kartan:


Bilder på lokalen