Kontor, Sydhamnsvägen 46, Södertälje, Södertälje

  • 200 - 421 m²

Rymlig lokal om 421 kvm med goda avdelningsmöjligheter.Tidigare har lokalen nyttjats för bilhandel men den ...


Lokaltyper Kontor / Lagerlokal
Total yta 200 - 421 m²
Adress Sydhamnsvägen 46
Område Södertälje
Objektsnummer 41922554

Stanna hemma om du kan. Boka videovisning när du gör en intresseanmälan.

Lämna ett önskemål om att få se lokalen genom videovisning i meddelandet. Glöm inte att ge ett förslag på tid och datum.


Beskrivning

Rymlig lokal om 421 kvm med goda avdelningsmöjligheter.Tidigare har lokalen nyttjats för bilhandel men den lämpar sig väl för ett flertal verksamheter
Ytorna består av ett mindre kontor i direkt anslutning mot en av de öppna hallarna där även en mycket lämplig kundentré finns. In och urlastning sker smidigt via de två markportarna (ca 3 meter i bredd).

Takhöjden i lokalen mäter ca 3 meter.

Idag finns pentry och kontor i lokalen. Som hyresgäst har man även tillgång till de gemensamma ytorna i byggnaden som består av pentry och wc. Tillgång till dessa ingår i hyran.

Möjlighet till asfalterad uppställningsyta och parkeringsplatser finns i anslutning till byggnaden.

Lokalen har ett strategiskt läge ca 3 min från E4/E20, nära Södertälje Hamn och Södertälje

Gör gärna en intresseanmälan eller ring för mer information.

Omgivning

Fastigheten ligger området Södra, ca 3 km sydost om Södertälje centrum i stort och uppbyggt industriområde. Området ligger längs E4:an och stäcker sig över både den östra och västra sidan, samt angränsar mot Södertälje hamn (Igelstaviken) i öster.

Den samlade industribebyggelsen i området sträcker sig som ett ca 3 km långt bälte ända in till stadens centrum. I den norra delen av hamnen pågår ett detaljplanearbete för att utveckla bostäder med ett sjönära läge. Den befintliga industiytan ska utvecklas till ett attraktivt bostadsområde.

Kommunikationer

Buss: Närmaste busshållplats nås inom 500 m och trafikeras av linjerna 754, 802 samt 788. Från Södertälje station tar resan med buss till Sydhamnsvägen 46 ca 20 min.

Tåg: På gångavstånd, ca 1 km meter ligger pendeltågsstationen Södertälje hamn. Resan till Stockholms centralstation tar ca 40 min.

Parkering

Möjlighet till p-platser finns.

Service

I närområdet finns logistikfastigheter, verkstäder, B2B, större indrustrier som Scania, kontorsfastigheter, lunchrestauranger. Bland annat Jacobs Restaurang inom några hundra meter samt populära Glashyttans värdshus som är väl värt ett besök. Även service som Willys mataffär, Scandic hotell, Friskis & Svettis och Circle K nås inom ett par 100 meter.Bilder på lokalen