Kontor / Lager, Sven Hultins gata 9c, Johanneberg, Göteborg

  • 83 m²
  • 2020-01-01

Till våren 2020 får vi ett kontor ledigt i Chalmers Teknikpark. Kontoret ligger på plan 1 och har relativt modern standard med direkt access från gatan. I byggnaden finns tillgång till såväl lunchrestaurang, reception och konferenslokaler. I anslutning till byggnaden ligger Johanneberg Science Park som är ett kluster för företag inom samhällsbyggnad, energiteknik och materialteknik. I den byggnaden finns även café, restaurang och konferenslokaler samt gemensamt omklädningsrum för personal som cy...


Lokaltyp Kontor / Lager
Total yta 83 m²
Adress Sven Hultins gata 9c
Område Johanneberg
Tillträde 2020-01-01
Objektsnummer 41925676

Beskrivning

Till våren 2020 får vi ett kontor ledigt i Chalmers Teknikpark. Kontoret ligger på plan 1 och har relativt modern standard med direkt access från gatan. I byggnaden finns tillgång till såväl lunchrestaurang, reception och konferenslokaler. I anslutning till byggnaden ligger Johanneberg Science Park som är ett kluster för företag inom samhällsbyggnad, energiteknik och materialteknik. I den byggnaden finns även café, restaurang och konferenslokaler samt gemensamt omklädningsrum för personal som cyklar/joggar till jobbet.

Omgivning

Vid kortsidan av byggnaden breder hela chalmersområdet ut sig och invid kontoret och Teknikparken ligger Mossens idrottsplats och naturområde med löparspår, tennisbanor m.m.

Kommunikationer

I anslutning till byggnaden finns ett parkeringshus för besökande kunder och personal. Kommunalt åker man antingen med Göteborgs nya elbuss (linje 55) med hållplats ca 50 m från kontoret alternativt från Chalmersplatsen med flertalet buss- och spårvagnslinjer.

Närliggande företag

Chalmers


Karta

Bilder på lokalen