Kontor, Surbrunnsgatan 12, VASASTAN, Stockholm

  • 54 m²

Attraktivt beläget kontor för det lilla företaget! Lugnt område med närhet till Odenplan och stadens puls. Garage i huset!


Lokaltyp Kontor
Total yta 54 m²
Adress Surbrunnsgatan 12
Område VASASTAN
Byggår 1956
Objektsnummer 41928508

Beskrivning

Lokalytan fördelas på en välkomnande entré där ett mindre pentry är placerat, ett större kontorsrum samt två mindre, städförråd samt en wc.

Bredband: Stokab finns anslutet till fastigheten och även ComHem för bredbandsuppkoppling.

Ventilation: Mekanisk till- och frånluft, ingen kyla.

Omgivning

Gångavstånd till Observatorielunden, Stadsbiblioteket, Sankt Georgios kyrka med mera.

Kommunikationer

Här finns bra kommunikationer. Kort gångavstånd till Tekniska högskolans t-banestation samt flera busslinjer som passerar i närheten av fastigheten. Station Stockholm Östra, terminalpunkt för Roslagsbanan ligger även nära. Gångavstånd till pendeltåg som passerar Odenplan.

Planlösning

Rumsindelad planlösning.

Parkering

Garageplats går att hyra i huset i mån av plats. Annars parkering på intilliggande gator enligt stadens tariff eller i kringliggande parkeringshus. Goda parkeringsmöjligheter finns på Valhallavägen.

Service

Bästa tänkbara service med Odengatan runt hörnet. Gym finns i huset! Kort gångavstånd till flertalet restauranger, caféer, affärer, Apotek, banker, uttagsautomater, bensinmack med mera. På Surbrunnsgatan 20 finns hotell och Värdshuset Clas på Hörnet.

Övrigt

ÖVRIGT:

Tillträde kan ske omgående eller enligt överenskommelse. Detta är en överlåtelse och det nuvarande avtalet löper fram tills 2021-09-30 och förlängs därefter med 3 år om det inte sägs upp. Ett längre avtal kan också diskuteras.

Uppdragsgivaren har fri prövningsrätt vad gäller val av hyresgäst.


Karta

Bilder på lokalen