Restaurang, Strandpromenaden 61 Restaurang, NACKA, Saltsjö-duvnäs

  • 150 m²

Restaurang säsong idylliskt läge Restaurang strax utanför tull med utsikt över vatten och en stor härlig trädgård. Fastigheten är ett konstnärshem som numera är ett museum och ett utflyktsmål. Litetkompakt fullt utrustat kök, med stekventil. fettavskilj. m.m., finns även gott om förråd, gästparkering + gästbrygga. Servering inne i Orangeri, stor uteservering. Under hösten är gåsamiddag populärt, för att sedan fortsätta med julbord. Restaurangen tar även beställningar av begravningskaffe, feste...


Lokaltyper Restaurang / Livsmedelslokal
Total yta 150 m²
Adress Strandpromenaden 61 Restaurang
Område NACKA
Objektsnummer 41925040

Beskrivning

Restaurang säsong idylliskt läge

Restaurang strax utanför tull med utsikt över vatten och en stor härlig trädgård. Fastigheten är ett konstnärshem som numera är ett museum och ett utflyktsmål. Litet kompakt fullt utrustat kök, med stekventil. fettavskilj. m.m., finns även gott om förråd, gästparkering + gästbrygga. Servering inne i Orangeri, stor uteservering. Under hösten är gåsamiddag populärt, för att sedan fortsätta med julbord. Restaurangen tar även beställningar av begravningskaffe, fester, och liknande.


Vid intresse kontakta Mäklaren.

Hyra: 20.000:- + moms
Hyresgaranti: Kan komma att begäras
Yta: Kök + servering cirka 100, biytor cirka 50 kvm.
Värd: Stiftelse
Omsättning: Cirka 3,5 miljoner exklusive moms
Öppettider: Öppnar helger i April, Maj-Augusti 7 dagar i veckan, höst helger. Stängt Januari-mars, öppet drygt 200 dagar per år.
Platser: 58 inne, 150 ute
Rättigheter: Fullständiga 23.00
Pris för AB: 2.950.000:-

Anders Malm
08 – 30 92 00 070-467 88 76


Karta


Bilder på lokalen