Kontor, Stora Nygatan 18, Centrum, Malmö

  • 90 m²

Fräscht kontor om 90 kvm på centralt läge i Malmö.


Lokaltyp Kontor
Total yta 90 m²
Adress Stora Nygatan 18
Område Centrum
Kommun Malmö kommun
Hiss Nej
Objektsnummer 41942132
Bifogade filer

Beskrivning

Kontor på mycket centralt läge i Malmö City. 90 kvm högst upp i huset med hiss, balkong, öppen planlösning, mindre samtalsrum, konferensrum och fräscha ytskikt. Perfekt kontor för det mindre företaget. Centralt läge nära Hansa, Caroli, Stortorget och Södergatan med shoppingstråk.

Omgivning

Centralt läge med närhet till det mesta. Vackert och gemytligt läge i bostadsområde, nära kanalen med promenadstråk, lunchrestauranger och gym. Närhet till det mesta i Malmös stadskärna med shopping, restauranger, sevärdheter, service och nöje.

Kommunikationer

Närhet till kommunikation med buss från Paulibron, Hansa, Djäknegatan och Studentgatan. Inom Malmö är transporter med cykel ett bra och vanligt förekommande alternativ med anpassade gator inom city. För bilpendlaren finns parkeringsplatser i närheten på anvisad gatuparkering eller parkeringshus. Enkel och snabb transportväg ut från Malmö söderut och norrut via tex Drottninggatan och Amiralsgatan.

Service

Närhet till det mesta! Gångavstånd till City med shoppingstråk, Hansa, Caroli, Stortorget som erbjuder stort utbud av butiker, restauranger, caféer, service, matvarubutiker etc. Cykelavstånd till Triangeln via Södra Förstadsgatan som erbjuder ytterligare service och handel.


Karta
Visa på kartan:


Bilder på lokalen