Butikslokal, Stora Gatan 5-21, Västerås centrum, Västerås

  • 146 m²

Trevlig butikslokal med ultimat exponeringsyta.


Lokaltyp Butikslokal
Total yta 146 m²
Adress Stora Gatan 5-21
Område Västerås centrum
Kommun Västerås kommun
Våning Entré
Objektsnummer 41953688

Beskrivning

Välkommen till Stora Gatan 5-21. Gallerian Punkt har ett synnerligen attraktivt läge i Västerås absoluta citykärna, belägen i korsningen Vasagatan/Stora Gatan. Kontakta oss för mer information eller boka en visning.

Övrigt

Butikslokalen om ca 140 kvm ger med sina stora skyltfönster nära huvudentrén en fantastisk exponeringsmöjlighet. I Punktgallerian erbjuds ett brett sortiment av butiker och restauranger. Både internationella kedjor, unika trendbutiker och lokala koncept. 

Västerås citykärna erbjuder ett stort serviceutbud med en blandning av moderna gallerior och trevliga gatustråk med butiker, restauranger och caféer. Västerås har även ett rikt och uppskattat kulturliv. När kvällen kommer vaknar stadens nöjesliv med en uppsjö av populära barer och klubbar.

En kort promenad bort från citykärnan finns Västerås centralstation som är en knutpunkt för buss och tågtrafik i alla riktningar. Centralstationen är belägen längs med Södra Ringvägen. Det finns snabbtåg mellan Västerås – Stockholm samt Västerås-Örebro med en restid på drygt 50 minuter. Här finns även flygbussar till Arlanda. Stora gatan där Punkt är beläget är citykärnas mittpunkt och trafikeras av flertal busslinjer.

Det finns gott om parkeringsmöjligheter i fastigheten.


Karta


Bilder på lokalen