Kontor, Stora gatan 16, Västerås centrum, Västerås

  • 950 m²

Kontorslokal med Västerås bästa cityläge!


Lokaltyp Kontor
Total yta 950 m²
Adress Stora gatan 16
Område Västerås centrum
Kommun Västerås kommun
Våning 6
Objektsnummer 41953287
Bifogade filer

Beskrivning

Välkommen till centrala Västerås och denna möjligheternas lokal. Vi anpassar lokalen efter dina önskemål. Kontakta oss för mer information eller boka en visning.

Övrigt

Perfekta lokaler för dig som vill vara med och påverka utformningen av ert nya drömkontor. Vi på Corem älskar när hyresgästen utmanar oss med sina önskemål. Planlösningarna är ett förslag, men vi lyssnar mer än gärna på dina idéer och tankar kring eventuell utformning. Här finns goda förutsättningar för fina kontorsplatser med tillhörande utbildningsdel. Flera konferensrum och mindre mötesrum för den som önskar. På planlösningen har vi föreslagit två pentryn och tillhörande matsalar. En annan lösning är göra en trevlig loungeyta/väntrum i anslutning till entrén.

Välkommen till Västerås city med ett innehållsrikt och omfattande utbud. Här finns mysiga miljöer med flera trevliga mötesplatser och torg. Staden inhyser allt inom det serviceutbud du kan önska dig i en blandning av gallerior och trevliga gatustråk. Här finns livsmedel, nöjen, vård, skönhet, kulturliv och ett rikt restaurangutbud. 

På några minuters promenad når du Västerås central. Framtida resecentrum utvecklas i området med bl.a. Corem som en av aktörerna. Härifrån finns buss och tågtrafik i alla riktningar samt till våra flygplatser Hässlö och Arlanda. Ett toppenläge för den arbetsgivare som vill erbjuda bra kommunikation för medarbetare som kommer resande från andra orter.

Två parkeringshus på andra sidan gatan, dessutom ytterligare parkering under Skrapan.


Karta
Visa på kartan:


Bilder på lokalen