Butikslokal, Stockholmsvägen 17, Centrala Norrtälje, Norrtälje

  • 379 m²

Utmärkt läge för företaget som letar efter lokal som passar både som butik/showroom och kontor. Skyltläge och maximal exponering mot Stockholmsvägen.


Lokaltyper Butikslokal / Kontor
Total yta 379 m²
Adress Stockholmsvägen 17
Område Centrala Norrtälje
Byggår 1960
Objektsnummer 41894888

Beskrivning

Öppen planlösning med endast några pelare och ypperlig exponering och skyltläge mot ett av centrala Norrtäljes mest trafikerade vägar. Flera ingångar mot gatan ger möjlighet att dela lokalen mellan två hyresgäster där ena tar även ytan 1 tr upp om ca 153 kvm som lämpar sig som kontor.

Omgivning

Omgivningen består av flerbostadshus i direkt närhet och med Norrtälje Centrum ca 750 meter bort i norr och Flygfältets handelsplats ca 500 meter bort i söder så är läget utmärkt.

Kommunikationer

Med möjlighet att kliva av och på vid Gustavlunds hållplats så går det bussar till Tekniska Högskolan (676:an), Uppsala Centralstation (677:an) Åkersberga Centrum (621:an). Med bil så kommer man naturligt in på Stockholmsvägen direkt från E18 i söder och från norr genom väg 76 eller från Baldersgatan och Estunavägen som övergår till Stockholmsvägen vid centrala Norrtälje.

Planlösning

Bv har ljusa ytskikt och ekparkett i stora delar samt två toaletter varav ena med dusch och två trinettkök. 1 tr upp hittar man kontorsyta med filtmatta som dämpar ljudet och med plats för flera arbetsplatser med fönster mot Stockholmsvägen. Möjlighet finns att installera kök/pentry i delen längst in mot innergården och ytan har även toalett samt bra ytor för arkiv och förråd. Personalingång från trapphuset finns till ytan 1 tr upp.

Parkering

Ca sju p-platser finns utanför för hela lokalytan.

Service

Centrala Norrtälje inom en kort promenadavstånd bort med restauranger, caféer, matbutiker, apotek och systembolaget.

Skyltläge

Ja, mot Stockholmsvägen.

Närliggande företag

Lewéns Bygg, Norrtälje Badhus m.fl.


Bilder på lokalen