Butikslokal, Stenmansgatan 7, Väster, Eskilstuna

  • 485 m²
  • Enligt överenskommelse
  • 24 250 - 40 417 kr/mån

Ledig butikslokal på Väster, centralt i Eskilstuna.


Lokaltyp Butikslokal
Total yta 485 m²
Adress Stenmansgatan 7
Område Väster
Kommun Eskilstuna kommun
Tillträde Enligt överenskommelse
Objektsnummer 41954919
Områdeshyra 24 250 - 40 417 kr/mån
600 - 1 000 kr/m²/år

Beskrivning

Stor och luftig handelslokal alldeles intill Willysparkeringen i stadsdelen Väster. Lokalen har flera skyltfönster och en stor glasad entré som ger ett naturligt ljusinsläpp.

Den gamla industribyggnaden på Väster kompletterades 2017 med en modern tillbyggnad i betong. Fastigheten är fördelad i olika handelslokaler med egna entréer på Stenmansgatan i Eskilstuna. Samtliga lokaler är renoverade och alla fönster- och entrépartier har bytts ut för att skapa ett bra inomhusklimat.

Omgivning

Stadsdelen Väster är ett gammalt industriområde som idag karaktäriseras av dess röda tegelfastigheter. Väster har de senaste åren moderniserats och utvecklats till en livfull stadsdel där både företag och myndigheter har etablerat sig. Stadsdelen ingår även i en satsning för att skapa ett Energy Evolution District, som ska fungera som demonstrationsarena för hållbar stadsutveckling och energianvändning.

Kommunikationer

Från Eskilstuna centrum och Eskilstuna Centralstation tar det knappt 15 minuter till fots och via den nya gång- och cykelbron tar man sig enkelt till den södra sidan av ån och John Engellaus gata. I området passerar bussar frekvent och att ta sig fram med bil till fastigheten är enkelt via Kungsgatan.

Parkering

Parkering finns i närheten av lokalen

Skyltläge

Bra skyltläge


Karta
Visa på kartan:

Bilder på lokalen