Kontor, Stenbygatan 2, Stenby-Finnslätten, Västerås

  • 908 m²
  • Ledig nu

Flexibel lokal med goda förbindelser och gott om parkeringsplatser finns att hyra i expansiva Stenby


Lokaltyper Kontor / Träningslokal / gym
Total yta 908 m²
Adress Stenbygatan 2
Område Stenby-Finnslätten
Kommun Västerås kommun
Byggår 1986
Våning 2
Tillträde Ledig nu
Objektsnummer 41962725

Beskrivning

Ledig kontorslokal om 908 kvm på plan två, med varierad planlösning fördelad på kontorsrum i olika storlekar, mötesrum samt öppet kontorslandskap. I dagsläget finns faciliteter i form av omklädningsrum och WC. Nytt kök/pentry kommer att installeras. Det finns goda möjligheter att anpassa lokalen enligt hyresgästens verksamhet, till exempel skulle lokalen kunna anpassas till gym/träningsverksamhet.

Bygganden ligger på inhägnat område det finns fri parkering i anslutning till lokalerna.

Omgivning

Stenby-Finnslätten är ett levande handels- och industriområde 4 kilometer norr om centrala Västerås och utgör sätet för flera stora industrier i Sverige. Fastigheten ligger på attraktivt läge i direkt anslutning till riksväg 56 och E18. Det finns ett brett serviceutbud av butiker och restauranger i närområdet samt goda kolletivtrafikförbindelser med buss till centrala Västerås.

Kommunikationer

Kollektivtrafik stannar intill fastigheten, buss till centrum tar endast 11 minuter och avgår cirka 4 gånger i timmen

Planlösning

Se bilder/PDF

Parkering

Ja

Service

Brett serviceutbud med butiker, restauranger och gym i närområdet

Vägbeskrivning

Direkt anslutning till riksväg 56 och E18

Skyltläge

Bra skyltläge

Närliggande företag

ABB, Mälardalens högskola, Northvolt, Coop Logistik, Snabbgross Västerås, Stena Recycling AB

Övrigt

Västerås Stad arbetar aktivt med att utveckla Finnslätten till en innovativ och hållbar stadsdel med många olika funktioner. Målet är att locka världsledande företag och medarbetare till Västerås. Staden växer och allt fler vill bosätta sig här, vilket kräver långsiktig planering för att möjliggöra en hållbar tillväxt. Utvecklingen av Finnslätten kommer att förstärka hela Västerås attraktivitet och ge upphov till en ny stadsdel med moderna lösningar för framtidens företag och arbetskraft. Finnslätten kommer att bli en magnet för högteknologiska företag, utbildning och forskning i världsklass. Den kommer att erbjuda en spännande och framåtblickande mix av verksamheter, bostäder och service. Finnslätten kommer att generera ökade besöksströmmar och väcka internationellt intresse samtidigt som den höjer attraktionskraften både i området och för hela Västerås stad.


Karta

Bilder på lokalen