Butikslokal, Stationsgatan 21 – 29 Uppsala, Centrala Uppsala, Uppsala

  • 101 m²
  • 20200701


Lokaltyp Butikslokal
Total yta 101 m²
Adress Stationsgatan 21 – 29 Uppsala
Område Centrala Uppsala
Kommun Uppsala kommun
Byggår 2016
Tillträde 20200701
Objektsnummer 41934993

Beskrivning

I ett svårslaget läge precis intill Uppsala Resecentrum, som är navet för stadens kollektivtrafik, finns nu denna fantastiska lokal ledig. Ytorna är flexibla och går att hyra som butik eller showroom. Här i den skimrande fastigheten Juvelen får ni tillgång till ljusa, hållbara och moderna 101 kvadratmeter. De enorma skyltfönstren tillsammans med en väl tilltagen takhöjd förmedlar otrolig rymd och öppenhet.  Fastigheten och området - nära till allt i en fastighet med oslagbart läge
Det fördelaktiga läget gör det enkelt för både er och förbipasserande kunder att ta sig hit. Här får ni nära till allt. Tåg och bussar precis runt knuten och i grannen Uppsala Resecentrum, finns restauranger, mataffär och övrig service. Dessutom har ni Uppsala Konsert & Kongress och Stora torget på bara några minuters promenadavstånd. Direkt utanför finns trappor och torg för en kaffe eller lunch i solen. För anställda som kommer med cykel finns cykelparkering och dusch i huset. För de som tar bilen är det smidigt att ställa den i Centrumgaraget bara ett stenkast bort.
Under våren 2022 öppnar restaurang The Kitchen Club i samma fastighet för en ännu smidigare arbetsvardag och möjlighet för lunch med kollegorna.

Kommunikationer

Tågen och bussarna startar utanför knuten och med SL-pendeln tar du dig till Arlanda på under 20 minuter. I Juvelen finns dessutom gott om plats för cyklar, och du som behöver bil kan parkera i Centralgaraget ett stenkast bort

Parkering

Parkering Parkeringsmöjligheter finns i grannfastigheten med adress Stationsgatan 40 vilket är närmaste garage för besökare.

Service

Uppsala Entré - Den korta promenaden till Uppsala Resecentrum kan knappt ens räknas i minuter. Ytterligare en liten bit bort hittar du Uppsala Konsert & Kongress och Stora torget. I Uppsala Entré finns all tänkbar närservice – apotek, mataffär, restauranger och butiker. Och utbudet kommer bara att öka.


Karta
Visa på kartan:


Bilder på lokalen