Kontor, S:t Lars väg 90, S:t Lars, Lund

Lokalguidens estimerade områdeshyra 22 875 - 114 583 kr/mån
Hemsö Fastighets AB Friskvård (14 m) Kommunikation (60 m) Restaurang (178 m) Grönområde (282 m) Shopping (305 m) Uttagsautomat (543 m) Bilservice (625 m) Postkontor (628 m) Bränslestation (812 m) Parkering (813 m)

Moderna kontor i inspirerande parkmiljö.

Fakta om lokalen
Lokaltyp Kontor
Total yta 366 - 1 100 m²
Adress S:t Lars väg 90
Område S:t Lars
Objektsnr 41842921
Lokalguidens estimerade områdeshyra
22 875 - 114 583 kr/mån
750 - 1 250 kr/m²/år
Få prisuppgift & information
Beskrivning

På våning 2,3 och 4 i den östra flygeln av byggnaden Grenverket kommer det finnas ljusa, välplanerade kontorsytor på cirka 400 kvm/plan. Den omkringliggande parkmiljön tillsammans med de övriga verksamheterna i huset inom vård och omsorg skapar de perfekta förutsättningarna för bland annat förebyggande vårdverksamhet samt verksamheter med fokus på hälsa och välmående, men även för kontor och verksamheter som ser mervärdet av en lättillgänglig och attraktiv arbetsmiljö för sina medarbetare och kunder. Inflytt planeras till oktober 2015. Befintliga hyresgäster är Internationella Engelska skolan, äldreboende i Attendo Sverige ABs regi samt Restaurang Skolcater med över 200 sittplatser. För illustration över befintliga hyresgäster se pdf-ritning "Befintliga hyresgäster". S:t Lars-parkens lummiga och grönskande omgivning har god tillgänglighet och ett stort kundunderlag med flertalet skolor, kontor och vårdinrättningar, inom närområdet . Detta ger en unik möjlighet att bedriva en livskraftig, långsiktig och hållbar verksamhet.

Kommunikationer

Kommunikationerna till området är mycket bra. Området ligger vid Lunds södra infart, fem minuters cykelväg från centrum och centralstation. Lokalbussar stannar i området. Med bil tar det tio minuter till Malmö. Bussar till Lunds och Malmös centrum stannar precis vid området. På mindre än fyrtio minuter tar man sig till flygplatserna Sturup och Kastrup. Regionens stora cykelstråk ”Supercykelvägen ”, som ska förbinda Malmö/Lund, planeras genom parken.

Service

I anslutning till lokalerna på entréplan finner du butiker i varierande storleksgrad som tillsammans med ett café skapar en naturlig samlingspunkt för verksamheter i huset samt ett handelsnav för övriga verksamheter i parken och närliggande bostadsområden. Korttidsparkering finns utanför lokalen och övrig parkering i direkt anslutning till byggnaden.

Artiklar om Hemsö Fastighets AB

S:t Lars väg 90, S:t Lars

Bli en del i Grenverkets Butikshotell-mindre serviceentrepre...

Visad

S:t Lars väg 82, S:t Lars

Bedriver du ögonklinik, massage, akupunktur, sjukgymnast, hu...

Visad

S:t Lars väg 82, S:t Lars

Bedriver du ögonklinik, massage, akupunktur, sjukgymnast, hu...

Visad

S:t Lars väg 10, S:t Lars

Mindre lokal på plan 2 uthyres i gröna S:t Larsparken.

Visad