Kontor, Solna Torg 19, Solna Kommun, Solna

  • 757 m²
  • 10 rum
  • Enligt överenskommelse

Stort kontor med både mindre kontors och konferensrum samt kontorslandskap. Ljusinsläpp och utsikt i alla väderstreck.


Lokaltyp Kontor
Total yta 757 m²
Adress Solna Torg 19
Område Solna Kommun
Hiss Ja
Våning 3
Antal rum 10
Tillträde Enligt överenskommelse
Ingår i hyra Värme och vatten
Objektsnummer 41923399

Beskrivning

Stort kontor med både mindre kontors och konferensrum samt kontorslandskap. Ljusinsläpp och utsikt i alla väderstreck.

Omgivning

Solna är en av landets mest expansiva kommuner och befolkningstillväxten väntas öka med 40% inom 10 år. 6 nya stadsdelar och 800 lägenheter byggs per år Över 9500 företag i olika storlekar och branscher. Solna är Sveriges arbetsplatstätaste stad. Ett av Europas mest utvecklade Life Science kluster Myndigheter och institut i direkt närhet Utbyggnad av Karolinska.

I Solna Centrum finns alla förutsättningar till trivsam shopping och god mat i en inspirerande miljö. Här väntar 120 butiker, caféer och restauranger på att erbjuda dig allt du behöver i vardagen och till dina dagliga ärenden. I Solna Centrum erbjuds också flera serviceinrättningar som kemtvätt, tandläkare och sjukvård och bibliotek. Här i centrumet hittar du även ett Systembolag och de två välsorterade matbutikerna, ICA Kvantum och Hemköp, och i direkt anslutning finns hotellet Park Inn. När det börjar bli dags för lunch eller middag kan du välja bland ett brett utbud av trevliga caféer och restauranger.

Kommunikationer

Tunnelbana (blåa linjen), 8 min till Tcentralen. Tvärbana, 25 minuter med pendeltåg till Arland. Goda kommunikationer till Bromma Flygplats med bland annat Buss, ca 15 min till flygplatsen. Utbyggnad av Gula Linjen via Odenplan, Hagalund, Arenastaden. Gröna linjen och gula knyts samman vid Odenplan.

Planlösning

Anpasssningsbar efter era önskemål, Se bifogad pdf.

Parkering

Ja

Service

120 butiker i Solna centrum, bland annat ICA, Lidl, Systembolaget, Stadium och Apotek Stort utbud av restauranger Hotell Park Inn i direkt anslutning Kemtvätt, tandläkare och vårdcentraler i direkt närhet 1000+ parkeringsplatser i Solna Centrum och parkeringsmöjligheter i garage.

Övrigt

Parkeringsplats samt lager/förråd finns att hyra.

www.solnacentrum.se


Bilder på lokalen