Kontor, Sofierogatan 3B, Göteborg, Göteborg

  • 558 m²

Nu finns en yteffektiv kontorslokal ledig att hyra på totalt 558 kvm i Kanoldhuset- en charmig tegelbyggnad! Lokalen har ett utmärkt läge med närhet till Korsvägen och St Sigfrids plan och granne medLiseberg. I området finns utbud av restauranger och butiker. För den som önskar ett större serviceutbud ligger Göteborgs centrum bara några minuter bort. Lokalen lämpar sig perfekt för både bilåkaren och pendlaren då smidig anslutning finns till både E6 och knutpunkten Korsvägen....


Lokaltyp Kontor
Total yta 558 m²
Adress Sofierogatan 3B
Område Göteborg
Hiss Hiss finns i fastigheten
Objektsnummer 41912477

Beskrivning

Nu finns en yteffektiv kontorslokal ledig att hyra på totalt 558 kvm i Kanoldhuset- en charmig tegelbyggnad! Lokalen har ett utmärkt läge med närhet till Korsvägen och St Sigfrids plan och granne med Liseberg. I området finns utbud av restauranger och butiker. För den som önskar ett större serviceutbud ligger Göteborgs centrum bara några minuter bort. Lokalen lämpar sig perfekt för både bilåkaren och pendlaren då smidig anslutning finns till både E6 och knutpunkten Korsvägen.

Omgivning

Fastigheten ligger i centrala Göteborg alldeles intill Liseberg. Närheten till leden E 6:an gör det enkelt att ta sig till och från fastigheten. Bredvid fastigheten ligger ett större parkeringshus som idag sköts av Q-park.

Kommunikationer

Det korta avståndet till Korsvägen samt Sankt Sigfrids plan ger möjlighet till goda kommunikationer med buss, spårvagnar och pendeltåg. På 10 minuters promenad tar du dig till Avenyn.

Planlösning

Blandad.

Övrigt

Colliers erbjuder kostnadsfri hjälp för er som söker ny lokal. Med lång erfarenhet av uthyrning och en tät dialog med fastighetsägarna har vi en bra överblick över de lediga lokaler som finns på marknaden. Det ger oss också en god kännedom om vilka hyresnivåer som råder på marknaden och vilka vakanser som förväntas framöver. Vi tar snabbt fram lokalförslag utifrån era behov och önskemål. Välkommen att kontakta oss!


Bilder på lokalen