Kontor, Smidesvägen 12, SOLNA BUSINESS PARK, Solna

  • 859 m²
  • Enligt överenskommelse

Tillfälligt kontor mitt i Solna Business Park


Lokaltyp Kontor
Total yta 859 m²
Adress Smidesvägen 12
Område SOLNA BUSINESS PARK
Kommun Solna kommun
Byggår 1982
Tillträde Enligt överenskommelse
Objektsnummer 41920345

Stanna hemma om du kan. Boka videovisning när du gör en intresseanmälan.

Lämna ett önskemål om att få se lokalen genom videovisning i meddelandet. Glöm inte att ge ett förslag på tid och datum.


Beskrivning

Detta kontor är beläget mitt i Solna Business Park med närhet till all tänkbar service. Här får du som hyresgäst ett utmärkt skyltläge. Kontoret erbjuder en rumsindelad planlösning med två entréer som möjliggör för en extern och en intern del.Kontoret har fräscha ytskikt och många fönster som skapar ett härligt ljusinsläpp och skapar en trevlig arbetsmiljö för medarbetarna. Från det rymliga pentryt kommer man ut på terrassen som inbjuder till en trevlig kaffepaus eller lunch med kollegorna. Fastigheten har tre hissar som betjänar alla våningsplan. Kontoret har direktaccess till lasthissen som går till lokalen vilket underlättar vid leveranser. Fastigheten erbjuder mindre förråd i varierande storlekar. Varm- och kallgarage samt markparkering finns i fastigheten.För detta kontor skriver vi korttidsavtal och här gäller avstående av besittningsskydd.

Omgivning

Välkommen till Solna Business Park.

Kommunikationer

Kommunikationerna hit är bästa tänkbara oavsett om du är bilburen eller åker kommunalt.

Parkering

Aimo Park har hand om driften av parkeringsanläggningen. Det finns möjlighet att antingen hyra fasta platser i garage och utomhus eller hyra rörliga tillstånd. Det finns även parkeringsautomater i omrBilder på lokalen