Kontor, Smidesvägen 12, Solna

  • 869 m²

Kontor med kort avtal mitt i Solna Business Park


Lokaltyp Kontor
Total yta 869 m²
Adress Smidesvägen 12
Område Solna
Kommun Solna kommun
Hiss Nej
Våning 3
Objektsnummer 41943798
Bifogade filer

Beskrivning

Beläget mitt i Solna Business Park med närhet till all tänkbar service. Här får du som hyresgäst ett utmärkt skyltläge!

Kontoret erbjuder en rumsindelad planlösning med två entréer som möjliggör för en extern och en intern del. Kontoret har fräscha ytskikt och många fönster som skapar ett härligt ljusinsläpp och skapar en trevlig arbetsmiljö för medarbetarna.

Från det rymliga pentryt kommer man ut på terrassen som inbjuder till en trevlig kaffepaus eller lunch med kollegorna. Fastigheten har tre hissar som betjänar alla våningsplan. Kontoret har direktaccess till lasthissen som går till lokalen vilket underlättar vid leveranser.

Fastigheten erbjuder mindre förråd i varierande storlekar. Varm- och kallgarage samt markparkering finns i fastigheten. För detta kontor skriver vi korttidsavtal och här gäller avstående av besittningsskydd.

Varmt välkommen på visning!

Omgivning

Välkommen till Solna Business Park.
Här blir din arbetsdag lite enklare. Du kan lätt uträtta dina ärenden då allt finns nära - storhandla på ICA Maxi eller ta ett gympass på lunchen. På gångavstånd ligger Sundbybergs Centrum med gott om restauranger och mysiga grönområden.
Ett par kilometer bort i Arenastaden ligger stora nationalarenan Friends Arena och Skandinaviens största shoppinggalleria Mall of Scandinavia där all tänkbar shopping, nöje och service finns.

Området som ligger på gränsen mellan Solna och Sundbyberg har mycket bra kommunikationer och tvärbanan har hållplats precis utanför huvudentrén.

Kommunikationer

Kommunikationerna hit är bästa tänkbara oavsett om du är bilburen eller åker kommunalt.
Tunnelbana, pendeltåg, tvärbana och 14 olika bussar finns inom några minuters gångväg.

Med bil är du snabbt ute på lederna med närhet till både E4 och E18. Gott om parkeringsmöjligheter i både varm och kallgarage.

Bromma flygplats, som ligger precis intill, har korta incheckningstider som gör det enkelt att flyga till Europa och hela Sverige.

Parkering

Aimo Park har hand om driften av parkeringsanläggningen. Det finns möjlighet att antingen hyra fasta platser i garage eller hyra rörliga tillstånd utomhus. Det finns även parkeringsautomater i området för kortare besök. Är du intresserad, kontakta Aimo Park på telefonnummer 0771-96 90 00.

Övrigt

Ordna en innebandyturnering med avslutande bastu och after work. Mitt i Solna Business Park finns denna fastighet med två kontorsskepp som förenas med en gemensam entré och konferenslokal. För dig som hyresgäst finns ett gym och mindre sporthall med omklädning och bastu att tillgå.


Karta
Visa på kartan:

Bilder på lokalen