Kontor, Smedsgränd 3, Centrala Uppsala, Uppsala

  • 192 m²
  • 20201101


Lokaltyp Kontor
Total yta 192 m²
Adress Smedsgränd 3
Område Centrala Uppsala
Kommun Uppsala kommun
Byggår 1962
Renoveringsår 1991/1994
Tillträde 20201101
Objektsnummer 41939514

Beskrivning

Vill ni mötas av ett stort, ljust och välkomnande kontor med ljusinsläpp från tre väderstreck?  En plats att samverka och fokusera på, mitt i stan?
På Smedsgränd, ett stenkast från gågatan, kan vi erbjuda ett helt nyrenoverat kontor som har öppen planlösning med stöd av ett antal funktionsrum för det egna arbetet, koncentration, teamsmöte eller varför inte samverkan i olika former och storlekar. Här kommer både kunder och personal att trivas. Kontoret har en härlig yta för kontorsplatser, ett stort mötesrum med utsikt mot Smedsgränd, mindre mötesrum/kontor och eller telefon/teamsrum. Lunchrummet är väl tilltaget med utsikt mot innergården och den gemensamma terrassen som man tar sig till genom trapphuset.

Kommunikationer

Med ett par minuters promenad till Uppsala Centralstation/Resecentrum kan kontoret knappast ligga mer centralt och det är enkelt att transportera sig till och från kontoret med såväl cykel eller bil som kommunalt. Tåg Uppsala Centralstation och Resecentrum är ett kommunikationsnav för buss- och tågtrafik. Avståndet till Stockholms Central är tidsmässigt ca 40 minuter från Uppsala och hit kör såväl SJ som SLs pendeltåg flera gånger i timmen. Pendeltåget stannar även på Arlanda. Upptåget, som trafikerar Gävle-Uppsala, har många dagliga avgångar. Länk till SJs webbplats Länk till SLs webbplats Buss Närmaste busstation är Stora Torget. Busstationen Stadshuset på Kungsgatan ligger också bara några minuters promenad bort. Från centralstationen och Resecentrum går förutom flertalet stadsbussar även regionala bussar mot såväl Enköping eller Västerås som Norrtälje och Östhammar. För tidtabeller och mer info se ULs hemsida: Länk till Uppsala Buss (UL) webbplats Bilpool I parkeringsgaraget på nedre plan i närliggande Svavagallerian (infart Dragarbrunnsgatan 50) finns en elpoolbil från Sunfleet som är tillgänglig för alla. För medlemskap och villkor se Sunfleets hemsida .

Parkering

Parkering Parkeringsmöjlighet finns i fastighetens garage med infart från Smedsgränd 3. För inpassering gäller kod. Maxhöjden för fordon i garaget är 2,0 meter. APCOA Parking ansvarar för uthyrningen av parkeringsplatser, så för att hyra en p-plats kontakta APCOAS kundtjänst på telefonnummer 08-556 306 70 eller mail vasakronan@apcoa.se . Besöksparkering Besöksparkering hänvisas till Svavagaraget på Dragarbrunnsgatan 50 eller Smedengaraget på Smedsgränd 20. Maxhöjden för fordon i garagen är 2,0 meter. Svavagaragets öppettider är: Måndag-söndag 05.30-24.00. Smedengaragets öppettider är: Måndag-söndag 06.00-24.00. I båda garagen finns möjlighet att betala för sin parkering i betalautomat eller via parkeringsapp. Aimo Park ansvarar för garagen så för frågor kontakta deras kundtjänst på telefonnummer 0771-96 90 00 eller besök deras hemsida . Elladdplatser I Svavagaraget finns en laddplats och i Smedengaraget finns två laddplatser, vilka Aimo Park ansvarar för.

Service

Fastigheten ligger ett stenkast från Uppsalas gågata med alla dess butiker, restauranger och caféer, och med några minuters promenad till Uppsala Resecentrum kan kontoret knappast ligga mer centralt. All tänkbar service och kommunikation finns helt enkelt inom räckhåll.


Karta
Visa på kartan:


Bilder på lokalen