Kontor, Skrivaregatan, Hyllie/Svågertorp, Malmö

  • 1 300 m²
  • 2023-03-01

Välkommen till kontoret som bjuder på fantastiskt ljusinsläpp, högt i tak och utsikt över Öresund. Möjlighet för upp till 90 arbetsplatser per våningsplan.


Lokaltyp Kontor
Total yta 1 300 m²
Adress Skrivaregatan
Område Hyllie/Svågertorp
Kommun Malmö kommun
Byggår 2023
Hiss Ja
Våning 5
Takhöjd 3,15m
Tillträde 2023-03-01
Objektsnummer 41930838

Beskrivning

Välkommen till kontoret som bjuder på ett fantastiskt ljusinsläpp, högt i tak och en makalös utsikt över Öresund. Allt för att du ska få all den energi du behöver för att ge ditt yttersta under arbetsdagen. Detta tack vare våra högt ställda krav på akustik, lufttemperatur och luftkvalitet i hela huset.

Här finns möjlighet att få plats med upp till ca. 78 fasta arbetsplatser samt 14 flexplatser på ett och samma våningsplan. Dessutom finns det utrymme för ett antal loungeytor och 13 mötesrum i olika storlekar. Högst upp i huset breder en väl tilltagen, gemensam takterrass i söderläge ut sig. En plats för både arbete eller avkoppling med funktionella utomhusarbetsplatser, el och wifi. Flera av kontoren i huset har dessutom tillgång till egna balkonger, perfekta för möten eller en fikapaus med teamet.

I bottenplan möts du av en välkomnande reception, restaurang för lunch och service för dina kundmöten och event. Här finns även större mötesrum och annan service som underlättar vardagen. För dig som föredrar att cykla till jobbet finns det naturligtvis en sportdepå med möjlighet till både dusch och ombyte.

Kvartetten är ett hållbart kontorshus och kommer certifieras enligt Miljöbyggnad Guld, WELL och Noll CO2. Det betyder bland annat att vi gjort noggranna materialval både för er hälsa och välmående och för att belasta klimatet minimalt.

Planerad inflyttning är första kvartalet 2023.

Omgivning

Hyllie är Öresundsregionens klimatsmartaste stadsdel och erbjuder myllrande shopping, nöjen och internationellt näringsliv. Med närhet till ringvägarna, egen tågstation och tolv minuter till Köpenhamns flygplats har Hyllie och grannområdet Svågertorp snabbt blivit ett av Malmös populäraste företagsområden.

Kommunikationer

Kvartetten ligger endast 250 meter från Hyllie station, alltså 2 minuters promenad bort. Därifrån tar du dig till Malmö C på 6 minuter eller till Köpenhamns flygplats på 10 minuter. Dessutom stannar både regionbussar och stadsbussar i närheten. För dig som hyresgäst finns det även ett garage fastigheten för både bilar och cyklar. Det finns även andra P-hus i området.

Service

Med inspirerande arkitektur och en härligt inbjudande känsla erbjuder Kvartettens hjärta – den vackra, ljusa och luftiga lobbyn – bästa tänkbara start på dina kundmöten. I entréplan, alldeles i anslutning till lobbyn, hittar du även en rymlig cykellounge med parkering, omklädningsrum och dusch och omklädningsmöjligheter. Här finns även Instabox installerad för pakethämtning.

I övrigt finns det ett antal lunchrestauranger samt all tänkbar service på köpcentret Emporia alldeles i närheten.


Karta
Visa på kartan:


Bilder på lokalen