Butikslokal, Skolgatan 1, Centralt Knäppingsborg, Norrköping

  • 105 m²

Cool och mycket unik butikslokal i det mysiga kvarteret Knäppingsborg


Lokaltyp Butikslokal
Total yta 105 m²
Adress Skolgatan 1
Område Centralt Knäppingsborg
Publicerad 2023-09-27
Kommun Norrköpings kommun
Hiss Nej
Objektsnummer 41943858

Beskrivning

En annorlunda, cool butikslokal i det mysiga handelskvarteret Knäppingsborg. Lokalen har ett kanonläge på marknadstorget. I lokalen har tidigare blomsterverksamhet funnits och i lokalen finns ett stort kylrum samt en blomsterkyl i glas. Söker du en riktigt häftig och annorlunda lokal så har du chansen här! Pentry, två diskbänkar i personaldelen samt toalett. Golvspottar, golvärme samt ett lyftbord för tillgängligheten då lokalen ligger en halvtrappa ner. Här finns möjlighet till många användningsområden men vi letar efter en idkare som har ett spännande koncept som passar i det unika kvarteret Knäppingsborg.

Omgivning

Kvarteret Knäppingsborg har en unik miljö som är beläget mitt i centrala Norrköping och sjuder av liv och rörelse dygnet runt.

Kommunikationer

Gångavstånd till goda kommunikationsmöjligheter vid lokaltrafikens samlingspunkt Söder tull. Även nära till resecentrum med både bussterminal och tågstation.

Parkering

Gatuparkering finns runt Knäppingsborg. Flera parkeringshus finns i Knäppingsborgs absoluta närhet. Till exempel Vårdtornet, Spiran, Ankaret.

Service

Knäppingsborg bjuder på en unik miljö med småskalig handel. Här finner vi både restauranger, butiker och kontorslokaler. Ost, te, kaffe, kläder, design och heminredning är exempel på utbudet i Knäppingsborg.

Övrigt

Ett anrikt kvarter där den äldsta bebyggelsen är från 1767. Huvuddelen är dock uppförd under början av 1800-talet.


Karta
Visa på kartan:

Bilder på lokalen