Kontor, Skolgatan 1 B, CENTRALT KNÄPPINGSBORG, Norrköping

  • 60 m²
  • 2021-01-01
  • 3 500 - 4 750 kr/mån

Charmigt mindre kontor i härliga Knäppingsborg


Lokaltyp Kontor
Total yta 60 m²
Adress Skolgatan 1 B
Område CENTRALT KNÄPPINGSBORG
Våning 2
Tillträde 2021-01-01
Objektsnummer 41926880
Områdeshyra 3 500 - 4 750 kr/mån
700 - 950 kr/m²/år
Bifogade filer

Beskrivning

Nu finns en chans att hyra ett litet och charmigt kontor om 60 kvm i det härliga Kvarteret Knäppingsborg. Lokalen är perfekt för det mindre företaget som letar ett centralt beläget kontor. Lokalen kan även passa som showroom ev kopplad till näthandel, friskvård, viss skönhetsverksamhet eller liknande. Lokalen ligger på våning 2 i en mycket välkomnande miljö. Tillgång till hiss och RWC i trapphuset. Lokalen består av ett kontorsrum med ett vackert fönster, ett stort konferensrum/lager, ett mindre förråd, trinettkök samt toalett. Lokalen har fantastiska trägolv. Ledig relativt omgående. För information och visning kontakta Marita.

Omgivning

Kvarteret Knäppingsborg har en unik miljö som är beläget mitt i centrala Norrköping och sjuder av liv och rörelse dygnet runt.

Kommunikationer

Gångavstånd till goda kommunikationsmöjligheter vid lokaltrafikens samlingspunkt Söder tull. Även nära till resecentrum med både bussterminal och tågstation.

Service

Knäppingsborg bjuder på en unik miljö med småskalig handel. Här finner vi både restauranger, butiker och kontorslokaler.


Karta

Bilder på lokalen