Kontor, Skalholtsgatan 9, Kista, Kista

Hyra 50 313 kr/mån
Kungsleden Fastighets AB Shopping (106 m) Restaurang (0 m) Friskvård (469 m) Uttagsautomat (570 m) Kommunikation (153 m) Kemtvätt (588 m) Bank (850 m) Bilservice (211 m)

Öppen planlösning med stort härligt ljusinsläpp och generös ljusgård. Representativ entré och egen restaurang i fastigheten. En generös takhöjd om som skapar rymd i kontoret. Väl anpassad för "aktivitetsbaserad" planlösning.Trevlig loungeyta för kunderna. Fastigheten ligger ut mot Kistavägen och det är lätt att ta sig till och från arbetet....

Fakta om lokalen
Lokaltyp Kontor
Total yta 345 m²
Adress Skalholtsgatan 9
Område Kista
Objektsnr 41858015
Hyra
50 313 kr/mån
1 750 kr/m²/år
Få prisuppgift & information
Beskrivning

Öppen planlösning med stort härligt ljusinsläpp och generös ljusgård. Representativ entré och egen restaurang i fastigheten. En generös takhöjd om som skapar rymd i kontoret. Väl anpassad för "aktivitetsbaserad" planlösning.Trevlig loungeyta för kunderna. Fastigheten ligger ut mot Kistavägen och det är lätt att ta sig till och från arbetet.

Omgivning

KISTA SCIENCE CITY, Stockholms innovationskluster inom ICT (information, kommunikation och teknologi) där näringsliv akademi och och offentliga aktörer sedan 1986 samverkar i syfta att skapa ett världsledande centrum för digital forskning. Innovationsklustret är det största i Europa och det tredje största i världen med över 8 500 arbetsplatser. Kista spänner över fyra kommuner som tillsammans har en vision för området med bland annat investeringar i infrastruktur, näringsliv, bostäder och högre utbildning.

Kommunikationer

Med ett promenadavstånd på 8-10 minuter tar man sig till tunnelbanan och det busstorg som finns. Med vissa busslinjer tar du dig lätt upp till pendeltåget, Helenelunds Station. Om man inte vill ta taxi eller bill till de båda flygplatserna (Bromma samt Arlanda), går flygbussarna genom Kista.

Service

Serviceutbudet är högt då Kista Galleria är en utav de mer välkända Gallerior och ett av de mest välbesökta. Många stora butikskedjor är etablerade här och restaurangutbudet är över förväntan. Är det nöjen man söker rekommenderar vi SF-Bio samt O´learys, som förutom bowling även erbjuder GoCart. Glöm inte heller att besöka det digitala biblioteket som nyligen öppnade.

Artiklar om Kungsleden Fastighets AB

Skalholtsgatan 5, Kista

Hyresgästen erbjuds en flexibel och öppen planlösning med sl...

Visad

Skalholtsgatan 10, Kista

Variernade planlösning med stora möjligheter att påverka utf...

Visad

Skalholtsgatan 10, Kista

Kontorslokal i Kista i i ljus och fräsch miljö på lugn återv...

Visad

Haukadalsgatan 3, Kista

Kontor högt upp i fastigheten med härligt ljusinsläpp. Möjli...

Visad