Kontor, Skönsbergsvägen 3, Sundsvall

  • 165 m²
  • 10 656 - 15 125 kr/mån

Denna lokal är idag ett stort arkiv / förråd. Med andra ord behöver lokalen genomgå en totalrenovering och hyresgästen ges möjlighet att delta i utformningen. Vi ser gärna att hyresgästen är i behov av runt 400 kvm, för att denna lösning ska vara så optimal som möjligt. Lokalen på entréplan är ca 165 kvm och möjlighet finns att montera en interntrappa för utökning av objektet på ovanplanet. Genom en nyetablerad entré, där hyresgästen får synas med sin profilskylt, kliver du direkt in i objektet....


Lokaltyp Kontor
Total yta 165 m²
Adress Skönsbergsvägen 3
Objektsnummer 41923456
Områdeshyra 10 656 - 15 125 kr/mån
775 - 1 100 kr/m²/år

Beskrivning

Denna lokal är idag ett stort arkiv / förråd. Med andra ord behöver lokalen genomgå en totalrenovering och hyresgästen ges möjlighet att delta i utformningen. Vi ser gärna att hyresgästen är i behov av runt 400 kvm, för att denna lösning ska vara så optimal som möjligt. Lokalen på entréplan är ca 165 kvm och möjlighet finns att montera en interntrappa för utökning av objektet på ovanplanet. Genom en nyetablerad entré, där hyresgästen får synas med sin profilskylt, kliver du direkt in i objektet.

Omgivning

Vackert område i centrala Sundsvall. Fastigheten ligger med ca 10 minuters promenad ifrån centrum. I närheten finns restaurang Villa Marieberg. Fastigheten genomgår ständiga förbättringar.

Service

Parkeringsplatser med mv. finns att förhyra direkt utanför den nyetablerade entrén. Hyresgästerna på kv. Marieberg ges möjlighet att nyttja gympahall m. omklädning och bastu, spolplatta för bilar och besöksplatser till sina kunder.


Karta