Kontor, Sjöängsvägen 1, Norrviken, Sollentuna

  • 254 m²
  • Omgående

Fastigheten ligger intill Norrvikenleden med bra skyltläge och med bra kommunikationer till Stockholm och Arlanda.


Lokaltyp Kontor
Total yta 254 m²
Adress Sjöängsvägen 1
Område Norrviken
Våning 1 av 3
Tillträde Omgående
Objektsnummer 41925988
Bifogade filer

Beskrivning

Att arbeta i Norrviken är att få arbetsro, här har du vatten och grönska runt knuten samtidigt som tillgängligheten är utmärkt. Med pendeltågsstationen ett stenkast bort och närheten till E4, E18 och Norrortsleden är kommunikationerna utomordentliga oavsett om du åker bil eller kollektivt.

Omgivning

Fastigheten ligger längs Norrvikenleden och i omgivningen finns det bostäder och grönområden. Några hundra meter från fastigheten finns Norrviken pendelstation.

Kommunikationer

Fastigheten ligger fem minuters promenad från pendelstationen i Älvsjö. Det tar cirka tjugo minuter från Norrviken till Stockholm C med pendeltåg. Arlanda flygplats nås inom 15 minuter med pendeltåget. E4/E20 finns i nära anslutning.

Planlösning

Välkommen till denna ljusa och fräscha kontorslokal på 254 kvm i Norrvikens Företagspark. Lokalen har fina glaspartier samt flera stora kontorsrum. Det är även möjligt att skapa öppna ytor för kontorslandskap om så önskas. Pentry med matplats finns och ett bra förråd.

Parkering

Parkering finns att hyra separat.

Service

Vid Norrvikens pendelstation finns Ica Nära lunchrestaurang och välbesökt köttbutik. Nära Norrviken ligger Stinsen och Sollentuna Centrum där all tänkbar service finns.


Karta

Bilder på lokalen