Produktionslokal, Singelgatan 8 - 10, Johanneslust, Malmö

  • 1 131 m²
  • 56 550 kr/mån

Lokalen har bra och effektiva verkstadsytor med portar anpassade för lastbil.


Lokaltyp Produktionslokal
Total yta 1 131 m²
Adress Singelgatan 8 - 10
Område Johanneslust
Kommun Malmö kommun
Objektsnummer 41890459
Hyra 56 550 kr/mån
600 kr/m²/år
Bifogade filer

Stanna hemma om du kan. Boka videovisning när du gör en intresseanmälan.

Lämna ett önskemål om att få se lokalen genom videovisning i meddelandet. Glöm inte att ge ett förslag på tid och datum.


Beskrivning

Lokalen har bra och effektiva verkstadsytor med portar som är anpassade för lastbil. Tillhörande kontor med reception som kan anpassas efter Era önskemål.

Stor och öppen verkstad med stora ytor. Kontorsytan är rumsindelad, men kan öppnas upp till en öppen planlösning. Från kontorsdelen når man enkelt ut till lagerdelen och verkstadsdelen.

Innergården till fastigheten är inhägnad.
P-Platser finns tillgängliga framför fastigheten.

Omgivning

Fastigheten ligger i Johanneslust, ett område i huvudsak uppbyggt under tjugo- och trettiotalet med småindustri intill Bulltoftafältet och bostäder bestående av villor och radhus. Till Malmö Centrum är det knappt fyra kilometer.

Kommunikationer

I Malmö är det lätt att ta sig fram och du har nära till det mesta. Från Sturup går buss in till staden på cirka en halv timme. Från Copenhagen Airport/Kastrup tar du tåget genom tunneln och över Öresundsbron till Malmö Central, vilket även det tar cirka en halv timme. Centralstationen ligger mitt i city och är knutpunkt för de gröna busslinjerna som kör täta turer i Malmö. Flera busslinjer passerar fastighetsadressen och tar dig in till Malmö central på cirka 25 minuter.

Service

I Malmö centrum har du över 600 restauranger, caféer och serveringar att välja mellan som erbjuder smaker från världens alla hörn. För den modeintresserade och nöjeslystne finns ett rikt utbud både av shopping och av underhållning. Malmö har ett brett näringsliv med både små och medelstora företag som dominerar. Staden lockar till sig allt fler huvudkontor vilket till största delen beror på det strategiskt geografiska läget med närhet till kunder och leverantörer, tillgång till välutbildad arbetskraft, närhet till Copenhagen Airport/Kastrup, bra infrastruktur och förhållandevis billiga lokaler.Bilder på lokalen