Kontor, Sidenvävargatan, Centrala Uppsala, Uppsala

  • 665 m²
  • 20210701
  • 41 563 - 63 729 kr/mån

JOBBA NATURNÄRA I CENTRALA UPPSALA Må bra i Magasin X Magasin X blir Sveriges första kontorshus med en stomme byggd helt i trä. Att använda trä som byggmaterial har flera positiva effekter. Byggnaden kommer att miljöcertifieras enligt LEED med den högsta klassningen, Platinum. Att arbeta i ett kontorshus byggt av trä har även god inverkan på människors hälsa. Det organiska materialet ger fysiologiska och psykologiska fördelar som efterliknar effekten av att spendera tid ute i naturen. De omsl...


Lokaltyp Kontor
Total yta 665 m²
Adress Sidenvävargatan
Område Centrala Uppsala
Byggår 2020
Tillträde 20210701
Objektsnummer 41923191
Områdeshyra 41 563 - 63 729 kr/mån
750 - 1 150 kr/m²/år

Beskrivning

JOBBA NATURNÄRA I CENTRALA UPPSALA

Må bra i Magasin X
Magasin X blir Sveriges första kontorshus med en stomme byggd helt i trä. Att använda trä som byggmaterial har flera positiva effekter. Byggnaden kommer att miljöcertifieras enligt LEED med den högsta klassningen, Platinum.
Att arbeta i ett kontorshus byggt av trä har även god inverkan på människors hälsa. Det organiska materialet ger fysiologiska och psykologiska fördelar som efterliknar effekten av att spendera tid ute i naturen. De omslutande känslorna som naturen utvecklar hos människor har visad effekt på bland annat blodtryck, hjärtfrekvens och stressnivåer.

Centralt i Uppsala
Precis vid Resecentrum får Magasin X ett mycket attraktivt läge. Bara över gatan nås samtliga tåg- och bussavgångar. Magasin X är optimalt för företag som vill synas och mötas.

En kreativ miljö
2019 påbörjas uppbyggnaden av Magasin X med sina innovativa kontor och mötesplatser. Gatuplanet får en aktiv karaktär med möjligheter till inofficiella möten, sociala tillställningar eller sprudlande workshops. Här ges helt enkelt utmärkta förutsättningar för företag som utvecklas bäst i en miljö som genomsyras av samarbete och kreativitet.

Branschledande hyresupplägg
I Magasin X erbjuder vi flexibla hyresavtal och variation av kontorsprodukter gör det enkelt att växa och minska kontorsytor i huset utefter hur den egna verksamheten förändras.

Läs mer om projektet här

a

Parkering

Parkering och besöksparkering
Parkeringsmöjlighet för såväl hyresgäster som besökare finns runtom fastigheten.
Parkeringen är öppen dygnet runt och det finns parkeringsautomater.
Parking Partner ans


Karta

Bilder på lokalen