Kontor, Sickla industriväg 3, Nacka, Nacka

  • 13–52 m²
  • 20 rum
  • Omgående

Business Lounge är ett coworking space och kontorshotell med kontors- och konferenslokaler i Nacka Strand, Nacka Forum och Sickla Köpkvarter. Våra kontor, tjänster och service ska vara en nyckel till ...


Lokaltyp Kontor
Total yta 13–52 m²
Adress Sickla industriväg 3
Område Nacka
Kommun Stockholms kommun
Renoveringsår 2017
Hiss Ja
Tillgänglighet 24/7
Våning 3 och 4
Antal rum 20
Takhöjd 270cm
Tillträde Omgående
Ingår i hyra Samtliga kontorsfunktioner och service
Objektsnummer 41916327

Beskrivning

Business Lounge är ett coworking space och kontorshotell med kontors- och konferenslokaler i Nacka Strand, Nacka Forum och Sickla Köpkvarter. Våra kontor, tjänster och service ska vara en nyckel till ett effektivare företagande för dig. Ett personligt engagemang och högsta möjliga flexibilitet.

Vi erbjuder nätverk, kontorsrum, kontorsplatser, konferenslokaler, lounger, digital reception, kontorstjänster, service och aktiviteter mm.

Hos oss sitter småföretag, nystartade som etablerade samt filialer och frilansare. Vi hjälper dem som har behov av möteslokaler eller kontor.

Vi strävar efter att hålla en personlig och professionell servicenivå. Vi är även noga med att vår miljö och våra tjänster är så hållbara som möjligt. Därför ställer vi krav på våra leverantörer att efterfölja dessa värderingar.

Vi erbjuder en öppen och interaktiv miljö där alla kan nätverka och hjälpa varandra att utvecklas. Många av våra medlemmar gör affärer med varandra, eller agerar bollplank åt varandra. Vi kallar det för att vi har en hög nivå av “kaffekonsulting”!

I vår generella service ingår fullt möblerade kontorsplatser/kontorsrum och konferensrum, lokalhyra, el och fjärrvärme, kök/pentryn med matplatser, snabbt Internet (fiber i fast lina och/eller WiFi), städning dagligen, larm och bevakning, reception, ekologiskt kaffe och te samt en och annan nätverksöl. Vi har även omklädningsrum och dusch för den som springer eller cyklar till jobbet.

Omgivning

Sickla köpkvarter erbjuder det mesta man behöver och kan önska. Mängder av butiker och restauranger mm.

Kommunikationer

Till oss tar ni er med bil, Tvärbanan, Saltjsöbanan eller bussar.

Planlösning

Både öppen miljö och enskilda rum, samt flera mötesrum.
Kök/pentry på båda våningsplanen samt en medlemslounge på plan 3.

Parkering

Ja

Service

De flesta som kan efterfrågas. Servicebutiker, kemtvätt, gym och restauranger etc.

Vägbeskrivning

Vi finns på Sickla Industriväg 3 och fastigheten ligger på en liten tvärgata från just Sickla Industriväg - bakom Atlas Copcos stora huvudbyggnad (sett från Fredells).

Närliggande företag

Intrum Justitia, Stora Enso, Schücho, Epiroc och Atlas Copco är de största på nära håll, därefter finns många företag i små och medelstora storlekar i en av Stockholms mest interaktiva stadsdelar.

Uppvärmning

ingår

Övrigt

Välj mellan att hyra ett kontorsrum för 1-10 personer eller hyr en plats i vårt landskap.


Karta
Visa på kartan: