Kontor, Sehlstedtsgatan 6, Gärdet, Stockholm

  • 187 m²
  • 49 867 kr/mån

Letar ditt företag efter ett mindre kontor med möjlighet till snabbt tillträde? Här har ni det!


Lokaltyp Kontor
Total yta 187 m²
Adress Sehlstedtsgatan 6
Område Gärdet
Kommun Stockholms kommun
Objektsnummer 41918568
Hyra 49 867 kr/mån
3 200 kr/m²/år

Stanna hemma om du kan. Boka videovisning när du gör en intresseanmälan.

Lämna ett önskemål om att få se lokalen genom videovisning i meddelandet. Glöm inte att ge ett förslag på tid och datum.


Beskrivning

Det här kontoret passar allra bäst för verksamheter som vill ha egna arbetsrum. Utöver de egna rummen har lokalen även mötesrum, konferensrum och en större öppen yta med pentry. Parkering finns utanför fastigheten.

Omgivning

Området Gärdet/Värtahamnen är ett välkänt område i Stockholm med en gedigen historik. Nu genomför Stockholms stad ett av Europas största stadsutvecklingsprojekt - Norra Djurgårdsstaden - som sträcker sig från Hjorthagen i norr till Loudden i söder. Här uppförs en hållbar blandstad med 12000 bostäder och 35000 arbetsplatser samt ett brett serviceutbud med restauranger, kaféer, bank, friskvård, butiker och mataffärer. Stadsdelen ska vara färdig under 2025.

Kommunikationer

Det är bara 10 minuters promenad till Tunnelbana Gärdet och bussar går utanför fastigheten. Med bil är det nära ut på E18 och E4/E20 via den nya tunneln.

Service

Du har har gymkedjan SATS som närmsta granne och det finns gott om restauranger i närområdet. På Gärdet kan du åka skidor när snön ligger, eller varför inte ta en skön joggingrunda på lunchen? Kampementsbadet ligger knappt 200 meter bort. I takt med att Norra Djurgårdsstaden växer fram kommer utbudet av närliggande service bli större.Bilder på lokalen