Lagerlokal, Schaktugnsgatan 5, Limhamn, Malmö

  • 205 m²

Litet effektivt höglager om 205 kvm. Mindre kontor med plats för 2- 3 personer, Inlastning via vikport i markplan. Parkering utanför entrén.


Lokaltyp Lagerlokal
Total yta 205 m²
Adress Schaktugnsgatan 5
Område Limhamn
Kommun Malmö kommun
Objektsnummer 41938758

Beskrivning

Välkommen till en mindre lageryta om 205 kvm på Schaktungsgatan 5 på Limhamn. Takhöjden är ca 7 m takhöjd i mitten av lokalen. Här finns även en vikport i markplan för att underlätta in och utlastning.

Vidare i lokalen finns en mindre kontorsdel med plats för 2-3 arbetsplatser. Ovansidan av kontorsmodulen går att använda som ett entresolplan för förvaring av lättare produkter. Pentry och mindre toalett finns att tillgå i lokalen.

Ett par P-platser finns i direkt anslutning till lokalen.

Välkommen att kontakta oss för visning!

Omgivning

En gång i tiden var Limhamn en egen stad med en framgångsrik industri. Med åren har orten långsamt vuxit samman med Malmö till en välmående stadsdel fylld av levande gator och torg. Limhamn är en småstad i storstaden – en attraktiv plats för boende, företagande och rekreation.

Kommunikationer

Från fastigheten tar det knappt 10 minuter till centrala Malmö. Yttre och Inre Ringvägen ligger i närheten och gör det enkelt att nå ut till de större Europavägarna. Bussförbindelse finns inom gångavstånd på Annetorpsvägen. Föredrar man tåg tar det ca 5 minuter till Hyllie station.

Service

Lunchrestaurang finns inom gångavstånd. För all annan tänkbar service såsom detaljhandel, apotek och bank samt ett större utbud av restauranger finns centrala Limhamn ca 5 minuters körväg från fastigheten.


Karta

Bilder på lokalen