Kontor, Sankt Olofsgatan 9 A, Centrum, Falköping

Fastighets AB Balder Grönområde (903 m) Kommunikation (142 m) Bilservice (453 m) Shopping (124 m) Bränslestation (582 m) Friskvård (97 m) Restaurang (107 m) Uttagsautomat (176 m) Bank (68 m)

Mixad planlösning med en stor härlig entré/reception och trevliga rum i varierande storlek. Möjlighet finns att hyra ytterligare 119 kvm kontorsrum i samma byggnad. Konferensrum finns i källarvåningen. Wc-rum och köksavdelning finns både i entréplanet och en trappa ner. Det finns även förrådsutrymmen i källaren. Köksavdelningen i entréplanet är utrustat med kyl/frys, diskmaskin och diskho....

Fakta om lokalen
Lokaltyp Kontor
Total yta 119 m²
Adress Sankt Olofsgatan 9 A
Område Centrum
Byggår 1991
Hiss Hiss finns.
Tillträde Enligt överenskommelse
Objektsnr 41845337
Få prisuppgift & information
Beskrivning

Mixad planlösning med en stor härlig entré/reception och trevliga rum i varierande storlek. Möjlighet finns att hyra ytterligare 119 kvm kontorsrum i samma byggnad.

Konferensrum finns i källarvåningen. Wc-rum och köksavdelning finns både i entréplanet och en trappa ner. Det finns även förrådsutrymmen i källaren.

Köksavdelningen i entréplanet är utrustat med kyl/frys, diskmaskin och diskho.

Omgivning

Strategiskt bra läge utmed Sankt Olofsgatan som leder vidare ut mot Stora Torget. Fastighetens karaktär gör att den sticker ut bland övriga byggnader i området.
Total uthyrningsbar area om 396 kvm med möjlighet att hyra ytterligare 119 kvm i samma byggnad i anslutning till lokalen. Fastigheten inrymmer kontor/butik på entréplan och källarvåning samt sex lägenheter på övre plan.

Kommunikationer

Fastigheten är mycket lättillgänglig med bil. Möjlighet finns att hyra parkering på baksidan av fastigheten.
Busstationen är belägen cirka 100 meter från fastigheten där både lokaltrafik och landsortstrafik passerar.
Till tågstationen är det cirka 15 - 20 minuters promenadavstånd. Idag passerar dagligen många tåg staden. Det är i första hand regionaltågen som stannar vid stationen. Västtrafiks regionaltåg kallas Västtågen och går Göteborg-Skövde samt Skövde-Nässjö. SJ kör också regionaltåg på linjen Göteborg-Skövde-Örebro-Stockholm. Vissa X 2000,- och InterCity-tåg, som körs av SJ, stannar i Falköping. Till Göteborg tar det ca en timma med tåget och till Stockholm tar det 2,5- 3 timmar. Till närliggande orter som Skövde tar det ca 20 minuter och till Jönköping tar det ca 45 minuter. Mer information på www.sj.se

Parkering

Garageplats. Till garageplatsen är det separat kö.
Parkeringsplats. Går att hyra.
Carportplats. Går att hyra.

Service

Området innehåller en blandning av handel, kontor, bostäder & restauranger.
Stora torget återfinns endast 2-3 minuters promenadväg från fastigheten.

Övrigt

Falköping erbjuder ett stort utbud av idrottsaktiviteter, t ex slalombacke, längdskidspår, motorstadio, segelflygsklubb, sporthallar, fotbollsplaner, ishall, badhus, skjutbanor m.m.

Artiklar om Fastighets AB Balder

Storgatan 15, Falköping

Mycket centralt kontor i markplan med egen parkeringsplats. ...

Visad

Dotorpsgatan 6, Falköping

Två lokaler som är sammanslagna 64 kvm månadsavgift 4 441:- ...

Visad