Kontor, Sankt Eriksgatan 46 A, Kungsholmen, Stockholm

  • 414 - 828 m²

Möjlighet att hyra kontorsytor i charmiga "Cykelfabriken" i strålande läge nära Fridhemsplan. Här kan ni hyra ett plan om 414 kvm alternativt båda planen med interntrapp emellan (828 kvm). Trots årensom har gått finns här detaljer som skvallrar om den tidigare industriverksamheten, så som en imponerande takhöjd som på sina håll är över 4 meter. Härliga fönster med utsikt mot innergården, och mot Sankt Eriksgatan. Luftiga arbetsytor och gott om naturligt ljusinsläpp som skapar trivsel att vilja...


Lokaltyp Kontor
Total yta 414 - 828 m²
Adress Sankt Eriksgatan 46 A
Område Kungsholmen
Kommun Stockholms kommun
Objektsnummer 41930703

Stanna hemma om du kan. Boka videovisning när du gör en intresseanmälan.

Lämna ett önskemål om att få se lokalen genom videovisning i meddelandet. Glöm inte att ge ett förslag på tid och datum.


Beskrivning

Möjlighet att hyra kontorsytor i charmiga "Cykelfabriken" i strålande läge nära Fridhemsplan. Här kan ni hyra ett plan om 414 kvm alternativt båda planen med interntrapp emellan (828 kvm). Trots åren som har gått finns här detaljer som skvallrar om den tidigare industriverksamheten, så som en imponerande takhöjd som på sina håll är över 4 meter. Härliga fönster med utsikt mot innergården, och mot Sankt Eriksgatan. Luftiga arbetsytor och gott om naturligt ljusinsläpp som skapar trivsel att vilja stanna på kontoret länge! I lokalen har ni ett trägolv som går i linje med fastighetens anor ifrån tidigt 1900-tal. Ändå finns det många moderna detaljer här, så som smarta avskiljningar mot konferensrum, glaspartier, två stora pentryn med bardisk. Lokalen är belägen i två plan, där nedreplanet passar utmärkt att hålla events och frukostsamlingar i den rymliga matplatsdelen. Härifrån kommer ni även ut till den egna terrassen. Fastigheten är miljöklassad med "Breeam in use". Vad mer kan man önska? För att boka en privat visning, anmäl ditt intresse till Cecilia!

Omgivning

Ett otroligt fint läge på Kungsholmen, nära till service och kommunikationer, men avståndet är heller inte långt till fin parkmiljö ner mot Kungsholmsstrand och ännu närmare ligger Karlbergskanalen med vackra promenadstråk och natur. Perfekt för en lunchpromenad eller löprunda.

Kommunikationer

släge med bussar precis utanför porten och ett par minuters promenad till t-banans gröna och blå linje vid Fridhemsplan. Flygbussar stannar även där.

Parkering

Finns ca 3-4 p-platser

Service

Ypperligt serviceläge med flertalet butikskedjor i Västermalmsgallerian tvärs över gatan. Nära till smidig service så som matbutiker, systembolag, apotek och övrig handel. Restauranger och caféer finns det gott om på Sankt Eriksgatan.Bilder på lokalen