Kontor, Södra Strandgatan 4, Centrum, Helsingborg

  • 85 m²

I en av Helsingborg finaste fastigheter mitt på Järnvägsgatan finns detta trevliga kontor på femte våningen med plats för fyra arbetsplatser.


Lokaltyp Kontor
Total yta 85 m²
Adress Södra Strandgatan 4
Område Centrum
Kommun Helsingborgs kommun
Objektsnummer 41875516
Bifogade filer

Beskrivning

I en av Helsingborg finaste fastigheter mitt på Järnvägsgatan finns detta trevliga kontor på femte våningen. Lokalen har idag inglasade kontorsrum och konferensrum med plats för ca fyra arbetsplatser. Pentry finns i lokalen.

Stort utbud av lunchrestauranger, handel och annan service finns inom gångavstånd. Med Helsingborg C som granne rakt över gatan når du enkelt alla allmänna kommunikationer som tåg, buss och båt.

Omgivning

I vackra Helsingborgs centrum finns allt inom promenadavstånd. Det är en levande stadsdel med ett enormt utbud av restauranger, butiker och kulturinstitutioner. Wihlborgs är den största kommersiella fastighetsägaren i Helsingborgs centrum med moderna kontor och butikslokaler för företag i alla storlekar.

Kommunikationer

Fastigheten ligger i ett av Helsingborgs absolut mest centrala lägen med alla kollektiva transportsätt (tåg, buss och båt). Med Pågatåg Express är du i Malmö på 37 minuter eller så kan du ta Öresundståget till Köpenhamn som ta runt en timme, vill du istället resa norrut kan du ta SJ-tåget till Göteborg eller Stockholm. 50 meter utanför entrén finns hållplats för sju olika stadsbusslinjer från och till hela Helsingborg. För den bilburne finns självklart även möjlighet till parkering i en närliggande fastighet där det även finns bilpool och laddplatser för de som åker elfordon.


Karta
Visa på kartan:


Bilder på lokalen