Butikslokal, Södra Larmgatan 4, Inom Vallgraven, Göteborg

  • 355 m²
  • 29 583 - 118 333 kr/mån

Butikslokal i två plan - med toppenläge!


Lokaltyp Butikslokal
Total yta 355 m²
Adress Södra Larmgatan 4
Område Inom Vallgraven
Byggår 1904
Objektsnummer 41913868
Områdeshyra 29 583 - 118 333 kr/mån
1 000 - 4 000 kr/m²/år

Beskrivning

Välkommen att hyra en butikslokal med fantastiskt läge i de trendiga kvarteret kring Magasinsgatan och Södra Larmgatan i centrala Göteborg. Byggnaden är från tidigt 1900-tal vilket ger lokalen en charmig och historisk känsla. Lokalen breder ut sig på två plan, entréplanet är på ca 170 kvm och nedre planet på ungefär 180 kvm. Lokalen hyrs ut i befintligt skick och hyresgästen bekostar all investering. Läget kan inte bli bättre för butiksverksamhet i Göteborg -här blir ni granne med trendiga butiker, restauranger och kaféer!

Varmt välkommen att kontakta Colliers för visning!

Omgivning

Butikslokalen är belägen mitt emellan Kaserntorget och Grönsakstorget på hörnet mellan Magasinsgatan och Södra Larmgatan. Magasinsgatan är belägen i innerstaden och sträcker sig i riktning mot Vasastan från Lilla torget sett - ner mot Vallgraven och korsar gator som Kyrkogatan, Kungsgatan och Vallgatan. Kvarteren kring Magasinsgatan är en populär och trendig mötesplats för såväl shopping och fika som restaurang- och barhäng. Här finns trendiga butiker, restauranger och barer som ofta bjuder på det lilla extra.

Kommunikationer

Flera spårvagnslinjer passerar runt hörnet eller precis utanför dörren.

Parkering

Parkeringsmöjligheter finns i området. Grönsakstorget samt Kungstorgets parkering ligger i närheten av lokalen.

Övrigt

Colliers erbjuder kostnadsfri hjälp för er som söker ny lokal. Med lång erfarenhet av uthyrning och en tät dialog med fastighetsägarna har vi en bra överblick över de lediga lokaler som finns på marknaden. Det ger oss också en god kännedom om vilka hyresnivåer som råder på marknaden och vilka vakanser som förväntas framöver. Vi tar snabbt fram lokalförslag utifrån era behov och önskemål. Välkommen att kontakta oss!


Bilder på lokalen