Kontor, Södra Förstadsgatan 1, Centrum, Malmö

  • 204 m²
  • 20240101


Lokaltyp Kontor
Total yta 204 m²
Adress Södra Förstadsgatan 1
Område Centrum
Publicerad 2023-11-15
Kommun Malmö kommun
Byggår 1893
Renoveringsår 2008
Tillträde 20240101
Objektsnummer 41918995

Beskrivning

Grön är skönt. Så kanske inredningsarkitekten tänkte när ett av innertaken i det här kontoret nyligen färgsattes. Här möts färger från golv till tak i en lekfull känsla och helheten blir bra på riktigt - ett kontor som andas spänst och nytänkande samtidigt som sekelskiftescharmen finns kvar. Kontorslokalen ligger på tredje våningen och har en planlösning med rum i varierande storlekar. Södra Förstadsgatan och Södertulls restaurangliv och shopping väntar utanför entrédörren. Digital visning, flexibelt avtal och digital signering - om du vill. Vi vill göra det enkelt för våra kunder. Därför erbjuder vi allt från digitala visningar, flexibel avtalstid och digital signering - om du vill. Men vi kan också visa dig på plats och teckna ett traditionellt hyresavtal om du hellre önskar det. Den digitala avtalssigneringen gör vi oavsett. Den har visat sig vara bra för oss alla. Enkel och smidig. Och snabb när man väl har bestämt sig. Vad menar vi med flexibelt avtal? Traditionellt tecknas hyresavtal på tre, fem eller fler år. Är du nyfiken på att känna in både lokalen och läget kan vi erbjuda ett flexibelt hyresupplägg för den här lokalen. Förslagsvis tecknar vi ett löpande 12 månaders kontrakt med 6 månaders uppsägningstid, eller enligt någon annan modell som passar bra för dig. Välkommen att kontakta oss för en visning!

Kommunikationer

Oavsett om du cyklar till och från jobbet eller åker kommunalt så finns mycket goda kommunikationer. Fastigheten är dessutom belägen på gångavstånd till många strategiska platser i Malmö. Promenadavstånd till strategiska platser i Malmö: Triangeln - 5 minuter Gustav Adolfs Torg - 2 minuter Stortorget - 10 minuter Centralstationen - 15 minuter Information om buss- och tågtider finner du på Skånetrafikens hemsida.

Parkering

Fastigheten saknar parkeringsplatser men det finns parkeringsmöjligheter hos närliggande fastigheter. Kontakta Apcoa för parkeringsmöjlighter i området. Parkering Malmö förvaltar det närbelägna Parkeringshuset Anna på Kaptensg 4.

Service

Runt fastigheten hittar du allt och lite till. I närområdet kring Södra Förstadsgatan finns ett stort utbud av restauranger, butiker och annan service.


Karta
Visa på kartan:

Bilder på lokalen