Kontor, Södergatan 14, Centrum, Malmö

Vasakronan AB Shopping (22 m) Uttagsautomat (23 m) Restaurang (25 m) Friskvård (28 m) Bank (166 m) Bilservice (191 m) Grönområde (219 m) Parkering (273 m) Kommunikation (295 m) Kemtvätt (317 m) Bränslestation (331 m) Postkontor (419 m)

Mitt på Södergatan kan vi nu erbjuda en modern kontorslokal på 240 kvm. Lokalen är belägen på sjunde våningen med härlig utsikt och stort ljusinsläpp. Lokalen har en öppen planlösning med pentry och pausyta centrerat i lokalen. Två stora möterum med glasväggar bidrar till den ljusa och luftiga känslan i lokalen. Det finns även ett telefonrum och i anslutning till entrén finns två mindre samtalsrum, perfekta för kundbesök. Välkommen att kontakta oss för mer information eller för att boka en visni...

Fakta om lokalen
Lokaltyp Kontor
Total yta 240 m²
Adress Södergatan 14
Område Centrum
Renoveringsår 1967/1980/2009
Objektsnr 41863640
Få prisuppgift & information
Beskrivning

Mitt på Södergatan kan vi nu erbjuda en modern kontorslokal på 240 kvm. Lokalen är belägen på sjunde våningen med härlig utsikt och stort ljusinsläpp. Lokalen har en öppen planlösning med pentry och pausyta centrerat i lokalen. Två stora möterum med glasväggar bidrar till den ljusa och luftiga känslan i lokalen. Det finns även ett telefonrum och i anslutning till entrén finns två mindre samtalsrum, perfekta för kundbesök. Välkommen att kontakta oss för mer information eller för att boka en visning.

Omgivning

Fastigheten är belägen mitt på Södergatan i anslutning till Stortorget.

Kommunikationer

Från fastigheten går du till Centralstationen på 4 minuter och Station Triangeln på 13 minuter. Med andra ord når du på ett smidigt sätt hela Öresundsregionen via pågatåg, regionaltåg och buss. Till Kastrups flygplats tar det 14 minuter med tåg.

Parkering

Parkering finns i P-hus Adelgatan. Besöksparkering finns på Stortorget.

Service

Läget på Södergatan är så centralt det kan bli i Malmö med butiker och restauranger direkt utanför dörren.

Uthyrare & kontaktpersoner

Södergatan 14, Centrum

Mitt på Södergatan har vi möjlighet att erbjuda en helt nyre...

Visad

Lejonetpassagen, Centrum

Ledig kontorslokal på femte våningen om ca 423 kvm mitt på S...

Visad

Södergatan 3, Centrum

Fin kontorslokaler i bästa läge.

Visad

Södergatan 3, Centrum

Mindre kontorslokaler mitt på gågatan.

Visad