Kontor, Rudeboksvägen 3, Gunnesbo, Lund

  • 3 404 m²

Med lättillgängligt läge på Gunnesbo i Lund finns denna kontorsfastighet redo att nyttjas av hyresgäster. Har en uthyrningsbar area om ca 3 404 kvm kontor fördelat på tre plan samt källare. Huskroppenbestår av två hus som är sammanlänkade via ett gemensamt trapphus, möjlighet finns därför att hyra endast en huskropp om man önskar mindre yta. Planlösningen är fördelad på tre våningsplan med öppen och flexibel planlösning. Exteriört är byggnaden inredd med fönsterband vilket ger en ljus och trevl...


Lokaltyp Kontor
Total yta 3 404 m²
Adress Rudeboksvägen 3
Område Gunnesbo
Kommun Lunds kommun
Objektsnummer 41938962

Beskrivning

Med lättillgängligt läge på Gunnesbo i Lund finns denna kontorsfastighet redo att nyttjas av hyresgäster. Har en uthyrningsbar area om ca 3 404 kvm kontor fördelat på tre plan samt källare. Huskroppen består av två hus som är sammanlänkade via ett gemensamt trapphus, möjlighet finns därför att hyra endast en huskropp om man önskar mindre yta. Planlösningen är fördelad på tre våningsplan med öppen och flexibel planlösning. Exteriört är byggnaden inredd med fönsterband vilket ger en ljus och trevlig arbetsmiljö. Lokalerna har fönster i fyra väderstreck med trevlig utsikt över åkrar, idrottsplan och ängar. På fastigheten finns gott om parkeringsplatser.

Övrigt

Tillgängligheten är bra och fastigheten nås enkelt och snabbt från E22, E6 och väg 108 med bil och från Gunnesbo station för pendling med Pågatåg nås på några få minuter till fots eller på cykel. Välplanerade cykelvägar för smidig cykelpendling till centrala Lund, Kävlinge och söderut.


Karta


Bilder på lokalen