Kontor, Rosenborgsgatan 4, SOLNA, Solna

  • 800 - 1 600 m²

Jobba i ett modernt fullservicehus i bästa skyltläge mot E4:an.


Lokaltyp Kontor
Total yta 800 - 1 600 m²
Adress Rosenborgsgatan 4
Område SOLNA
Våning 7
Objektsnummer 41928887
Bifogade filer

Beskrivning

Här har du allt! Reprecentabel entré. Välkomnande reception. Trevlig loungeyta. Omtyckt restaurang och cafe´. Möjlighet att hyra extra konferensutrymme vid speciellt tillfälle. Gott om parkeringsplatser i vårt parkeringsgarage. Tag hissen upp till kontoret. Besöksparkering för kunder finns utanför huset.

Lokalen på 1600 kvm, näst högst upp i fastigheten är modern, ljus och öppen med trevlig sjöutsikt på ena långsidan. Hög teknisk standard med mycket bra ventilation och kyla.

Cykelavstånd från stan och med både bussar och spårbunden trafik i dess närhet. Gott om restauranger och annan närservice i kvarteren runt fastigheten. Hagaparken erbjuder vacker natur för jogging eller lunchpromenader. 10 minuter promenad till Mall of Scandinavia.

Vasakronan håller hög servicegrad och det går en elbuss i skytteltraffik var 10:e minut från fastigheten till Solna station. (Den stannar precis nedanför Mall of Scandinavia).

Omgivning

Frösunda ligger i expansiva Solna och avgränsas av E4:an i öster, av Ritorp i norr, av järnvägen i väster samt av Haga norra i söder. Stadsdelen har en modern, stadsmässig bebyggelse med en blandning av attraktiva arbetsplatser, eftertraktade bostäder, utmärkt närservice, skolor och parker. Över 10 000 personer bor och arbetar i området. Ca 10 min promenadavsånd till Mall of Scandinavia.

Kommunikationer

Stockholm city nås med bil på ca 6 minuter. Arlanda nås med bil altenativt med Flygbussen (hållplats i närheten av huset) på ca 20 minuter. Till Bromma flygplats tar det ca 10 minuter med bil. Busshållplats finns strax utanför huset. Solna pendeltågstation ligger på bekväma 9 minuters promenadavstånd eller 3 minuter med buss.Tvärbanan anluter vid Solna Station. Om några år kommer även T-bana anslutas vid Solna Station.Bilder på lokalen