Kontor, Rissneleden 16, Hallonbergen, Sundbyberg

  • 375 m²

BIG OFFICE CONVENDUM erbjuder större bolag fullt utrustade premiumkontor med all den infrastruktur som ett kontor behöver. Våra flexibla villkor och nyckelfärdiga kontor gör det lätt för er att fokusera på er kärnverksamhet. Våra servicetjänster gör att ni sparar både tid och pengar och ni kan förvänta er service av högsta kvalité av vår personal som finns på plats under arbetstid. LOCATION Med perfekt läge i Sundbybergs nya stadsdel Umami Park öppnar CONVENDUM på Rissneleden 16. I Umami P...


Lokaltyper Kontor / Kontorshotell
Total yta 375 m²
Adress Rissneleden 16
Område Hallonbergen
Kommun Sundbybergs kommun
Hiss Ja
Ingår i hyra wi-fi, el, posthantering, reception, 24/7 access, frukost
Objektsnummer 41928745

Stanna hemma om du kan. Boka videovisning när du gör en intresseanmälan.

Lämna ett önskemål om att få se lokalen genom videovisning i meddelandet. Glöm inte att ge ett förslag på tid och datum.


Beskrivning

BIG OFFICE
CONVENDUM erbjuder större bolag fullt utrustade premiumkontor med all den infrastruktur som ett kontor behöver. Våra flexibla villkor och nyckelfärdiga kontor gör det lätt för er att fokusera på er kärnverksamhet. Våra servicetjänster gör att ni sparar både tid och pengar och ni kan förvänta er service av högsta kvalité av vår personal som finns på plats under arbetstid.

LOCATION
Med perfekt läge i Sundbybergs nya stadsdel Umami Park öppnar CONVENDUM på Rissneleden 16. I Umami Park samlas caféer, restauranger, gym, butiker, kontor och bostadshus med varierande arkitektur. För dig som vill njuta av naturen är det promenadavstånd till både Lötsjön och Råstasjön. Du är inte längre ifrån Stockholm City än några stationer med blåa linjens tunnelbana från Hallonbergen eller snabbt och smidigt med en taxi via motorvägen.

MEMBERSHIP
Som en del av Big Office ingår medlemskap där ni har access till alla CONVENDUM’s lounge och coworkingytor. Ni får även tillgång till fullt utrustade mötesrum i flera olika storlekar. Medlemskapet ger er fri tillgång till samtliga coworking spaces dygnet runt. Vi garanterar personlig service med hög flexibilitet.

CONFERENCE
Vi erbjuder moderna och fullt utrustade mötesrum i olika storlekar. Vår servicepersonal hjälper er att arrangera små som stora konferenser, med servering av mat och dryck, allt för att ni ska få ut så mycket som möjligt av era sammanträden.
BENEFITS
CONVENDUM är en mötes- och kommunikationsplattform där företag kan växa och utvecklas genom samverkan och kunskapsutbyte. Vårt fokus är att få våra medlemmar att lyckas med sin kärnverksamhet, genom en hög service i effektiva miljöer. Som medlem på CONVENDUM har du tillgång till concierge, café, restaurang, gym, trådbunden och trådlös uppkoppling samt frukost alla dagar.

CONVENDUM
CONVENDUM möter upp det nya behovet av aktivitetsbaserade arbetssätt genom att utveckla och etablera moderna coworking spaces i bästa affärsläge. Medlemskapet ger tillgång till samtliga coworking spaces dygnet runt och möjlighet till samverkan med andra medlemsföretag. Våra coworking spaces är utrustade med den senaste tekniken samt en hög design- och servicenivå. All kringservice ingår.Bilder på lokalen