Kontor, Risängsgatan 19, Risängen, Norrköping

  • 563 m²

En lättillgänglig kontorslokal med tillhörande lager och förråd med goda möjligheter att anpassas efter er verksamhets behov.


Lokaltyper Kontor / Produktionslokal / Lagerlokal
Total yta 563 m²
Adress Risängsgatan 19
Område Risängen
Kommun Norrköpings kommun
Hiss Nej
Objektsnummer 41956545

Beskrivning

Här erbjuder vi ett attraktivt och lugnt läge med nära anslutning till trafikstråket Söderleden-Centrum. Fastigheten ligger väldigt lättillgängligt med både bil, cykel och buss. Det är också bra anslutningar till E22, E4 och citykärnan i Norrköping.

Lokalerna planeras att renoveras och här finns goda möjligheter för er att vara med i ett tidigt skede och anpassa lokalens utformning efter er verksamhets behov. Här sitter ni i er egen separata kontorsbyggnad i 2 plan om totalt 368 kvm med en tillhörande lager/förrådslokal med 2 portar i markplan.

Omgivning

I området finns många olika företag som exempelvis SELGA, Tools och SHARP. Några restauranger finns i närheten och flera finns inom några minuters bilavstånd. Parker med fina promenadstråk finns i närheten samt ett av Sveriges största gym med eget spa och träningsklasser.

Parkering

Carport med 8 parkeringsplatser

Service

Inom 10 minuters gångavstånd hittar du en handfull restauranger och flera gatukök och kiosker/servicebutiker. I området Risängen finns bensinstationer, returstation och flera byggbutiker mm.


Karta