Butikslokal, Ringögatan 3, Hisingen, Göteborg

  • 716 m²
  • 2024-02-01
  • 74 583 kr/mån

Möjligheternas lokal i fantastiskt läge på Ringögatan 3


Lokaltyp Butikslokal
Total yta 716 m²
Adress Ringögatan 3
Område Hisingen
Publicerad 2023-11-21
Kommun Göteborgs kommun
Tillträde 2024-02-01
Objektsnummer 41968698
Hyra 74 583 kr/mån
1 250 kr/m²/år
Bifogade filer

Beskrivning

OM LOKALEN
Nu kan vi erbjuda en butikslokal om ca 716 m² i fantastiskt läge precis i början av Ringögatan. Fastigheten är placerad precis i närheten av Blå Stjärnans Djursjukhus och lokalens butiksentré vetter mot Ringögatan. Ytorna är fördelade på ca 585 m² butiksyta/lager i bottenplan, ca 74 m² i entresolplan samt ca 57 m² kallförråd på utsidan. Även en mindre inhägnad uppställningsplats finns tillgänglig på utsidan.

Angivet pris per m² är en indikativ kallhyra för lokalen i befintligt skick. Driftskostnader och fastighetskatt tillkommer.

Välkomna att boka in en tid för visning!

FASTIGHETSINFORMATION
Fastighet som är centralt belägen på Ringön precis vid den nya Hisningsbrons brofäste med entré till Ringögatan. Fastigheten består idag av tre butiksytor med tillhörande lager och kontorsdelar. Till och från fastigheten har man snabb åtkomst till de stora trafiklederna.

OMRÅDE OCH OMGIVNING
Fastigheten är belägen i ett blandområde med industrier, lager, butiker, restauranger, kontor mm precis i början av Ringögatan med ypperligt läge vid den nya Hisningsbrons brofäste. En kort bilfärd eller promenad bort nås de centrala delarna av Göteborg och Backaplan med restauranger och all tänkbar service.

KOMMUNIKATIONER
Bra kommunikationer i nära anslutning till Centralstationen, Backaplan och Spårvagnshållplats Frihamnen. Busshållplats belägen precis intill fastigheten där buss 47 avgår med täta turer. Fastigheten har även närhet till Marieholmsförbindelsen som sammanbinder E6, E20 och E45 och bidrar till en direkt åtkomst till lederna vilket ger fastigheten ett fantastiskt läge.

NÄRSERVICE
I direkt anslutning till fastigheten finns flertalet restauranger och butiker. En kort bilfärd eller promenad bort nås de centrala delarna av Göteborg och Backaplan med all tänkbar service såsom restauranger, butiker, gym, frisör, café etc.

OM SVENSKA HUS
SVENSKA HUS är ett av Sveriges största privatägda fastighetsbolag och bedriver verksamhet i landets tre storstadsregioner. Vi förvärvar, förvaltar och utvecklar bostäder och kommersiella lokaler i egen regi. Vårt kundfokus är starkt och vi förenar långsiktiga affärsmässiga strategier med ett tydligt hållbarhetstänk. Hyresvärdet uppgår till drygt 715 Mkr och fastighetsbeståndets marknadsvärde uppskattas till cirka 10,5 Mdkr. Svenska Hus har 55 medarbetare, huvudkontoret ligger i Göteborg och bolaget är en del av koncernen Gullringsbo Egendomar. Mer information om Svenska Hus finns på svenskahus.se.


Karta

Bilder på lokalen