Lagerlokal, Reveljgränd 17, Företagsstaden I11, Växjö

  • 180 m²

Lager och maskinparksförvaring med stor port för tillfällig uthyrning


Lokaltyp Lagerlokal
Total yta 180 m²
Adress Reveljgränd 17
Område Företagsstaden I11
Kommun Växjö kommun
Hiss Nej
Objektsnummer 41943824
Bifogade filer

Beskrivning

Lättillgänglig lokal med hög port. I den främre delen finns lager och parkeringsyta och i den bakre delen finns pausytor. Här har man pentry och smavaroytor, toalett, dusch och omklädning.

Omgivning

Företagsstaden I11 är belägen i ett av Växjös mest expansiva områden i västra delen av stadskärnan. Här ryms ett 90-tal företag inom varierande branscher och här finns ca 1200 anställda. Med sin lättillgänglighet och alla bekvämligheter man kan önska sig blir det ett attraktivt område både för den lilla och stora verksamheten.
Företagsstaden är Växjös gamla regementsområde som idag erbjuder totalrenoverade och moderna lokaler samtidigt som man bevarat den karaktäristiska charmen och dess vackra byggnader på ett smakfullt sätt. Som hyresgäst hos Castellum har du också fri tillgång till WorkOUT - Sveriges första utomhuskontor.
Företagsstaden ligger med endast 1,5 km in till centrum med täta bussförbindelser och cykelvägar precis utanför området. Det finns ca 600 fria parkeringsplatser och man tar sig enkelt ut på det stora utfartslederna och till Småland Airport. Naturreservatet Bokhultet som ligger i direkt anslutning till området gör att det blir smidigt att ta sig ut på en avkopplande promenad eller löparrunda. Granne till Företagsstaden I11 är Handelsplats I11 med flertalet butiker och serviceinrättningar samt Arenastaden där 15 olika sporter samsas i flera olika arenor.


Karta


Bilder på lokalen