Butikslokal, Regementsgatan 27, Ribersborg, Malmö

  • 94 m²
  • Enligt överenskommelse

Utforska möjligheten att antingen köpa denna butikslokal som en bostadsrätt eller att etablera din verksamhet i denna rymliga butikslokal i det eftertraktade området Ribersborg, Malmö.


Lokaltyp Butikslokal
Total yta 94 m²
Adress Regementsgatan 27
Område Ribersborg
Kommun Malmö kommun
Tillträde Enligt överenskommelse
Objektsnummer 41977878

Beskrivning

Denna välbelägna butikslokal omfattar 94 kvadratmeter och är idealiskt placerad i hjärtat av Ribersborg. Med ett utmärkt skyltläge och stora skyltfönster som flödar med naturligt solljus, erbjuder lokalen en attraktiv plattform för att synas och locka potentiella kunder. Dess närhet till en välanvänd gång- och biltrafikerad hörna ökar exponeringen och ger en kontinuerlig ström av potentiella kunder. Den tillgodoser också praktiska behov med en toalettutrustning som inkluderar dusch och en praktisk kokvrå. Den perfekta kombinationen av ett bra läge, synlighet och bekvämlighet gör den här lokalen till ett fantastiskt val för någon som vill starta eller utveckla sin verksamhet på ett framgångsrikt sätt.

Kommunikationer

Triangeln tågstation, som är den närmaste tågstationen från Regementsgatan 27, ligger bara 10-15 minuters promenadavstånd bort. Det är också enkelt att nå busslinjerna 2 och 7 vid hållplatsen "Regementsgatan"

Service

Såväl livsmedelsbutiker och restauranger som apotek och bankkontor finns inom bekvämt gångavstånd

Vägbeskrivning

Skåne län, Västra innerstaden stadsdel, Malmö kommun

Skyltläge

Bra, ut mot Regementsgatan

Närliggande företag

I närområdet finns flera butiker och restauranger, samt förskolor som Ribersborgs och Fridhems förskola.

Övrigt

Balouten är ett lokalt företag som specialiserar sig på att matcha fastighetsägare med hyresgäster i hela Skåne. Vi erbjuder lokalförmedling, rådgivning samt uthyrning och förmedling av kommersiella fastigheter. Vårt huvudfokus är att hjälpa fastighetsägare att hitta rätt hyresgäst för sina lokaler och att säkerställa att hyresgästerna känner sig trygga och väl omhändertagna under hela uthyrningsprocessen.


Karta