Kontor, Rapsgatan 23 C, Uppsala Business Park , Uppsala

  • 188 m²

Kontorslokal med egen terrass


Lokaltyp Kontor
Total yta 188 m²
Adress Rapsgatan 23 C
Område Uppsala Business Park
Kommun Uppsala kommun
Våning 1 & 2
Objektsnummer 41958553
Bifogade filer

Beskrivning

Välkommen till Rapsgatan 23 och denna trevliga kontorslokal i markplan. Kontakta oss för mer information eller boka en visning.

Övrigt

En perfekt lokal för det lite mindre företaget, i enskild del av större fastighet. Nyrenoverat med fräscht pentry och loungedel. Planlösningen kombinerar öppet mindre kontorslandskap med ett par enskilda kontor, för en eller två personer.
För den varmare delen av året finns en trevlig tillhörande terrass att trivas på.

 

Välkommen till Uppsala Business Park, en central del i Stockholm/Uppsala klustret för näringslivet inom Life Science i Sverige. Uppsala Business Park har ett strategiskt och lättillgängligt läge för att driva utveckling och nå resultat, en expansiv stadsdel med fokus på att få verksamheter att växa tillsammans. Här kan du samla hela din verksamhet och hyra effektiva produktionslokaler med anslutning till labbmiljöer, kontor och gemensamma mötesplatser. Som hyresgäst får du också tillgång till det tjänsteutbud och den logistik som erbjuds inom Uppsala Business Park.

Labblokalerna är belägna i direkt anslutning till E4:an. Vid den södra sidan av området finns hållplats för den som vill resa eller pendla till och från Stockholm och Arlanda med buss.

Det finns gott om parkeringsmöjligheter i anslutning till fastigheten. 


Karta

Bilder på lokalen